Jump to content
CyberneticGOD

Pentagon vs. Atacurile Cybernetice

Recommended Posts

Pentagonul declara razboi cu tancuri si bombe pentru orice atac cibernetic

Pentagonul a decis ca un sabotaj informational care vine din alta tara va fi considerat de acum incolo o declaratie de razboi. Aceasta noua regula deschide pentru prima data calea unui atac militar ca raspuns la unul cibernetic.

Prima strategie informatica a Pentagonului, din care se asteapta ca unele fragmente sa devina publice luna viitoare, reprezinta o incercare de a face fata unei lumi in care un hacker poate reprezenta o amenintare la fel de mare ca armata unei tari ostile la adresa reactoarelor nucleare, metroului sau retelelor de transporturi petroliere americane.

Pareri?

Link to comment
Share on other sites

ca si cum? ce? e vorba de politica si atat, ca si cum lumea buna ar folosi localhost-ul pentru "atacuri cybernetice"???, chestiile astea sunt nascocite de niste retardati nespalati si cu siguranta fara a avea habar sau macar o boaba by default, nici basic stuff cand vine vorba de cyber si net in general.

ca si cum ai sta la un solitaire in retea si ti se pune pata instant constant nelimitat de fapte pe vecinul de peste granita si na!, dai cu Wkey->turn off->log off->o da.. asta e RUN! si scrii de nebun acolo cemede si dai ce ? enter zau! sa vezi acum, dai un trace ii gasesti teava si te apuci sa l arzi! sa moara gigel de nu l spargi! ii dai in vevevepunctsiteuluvecinuldepestegranitapunctyu minus Te! si gata lasi asea pentru vreo 2a saptamani numai cyber! ii dai de i inundezi toate tevile pana crapa!

da mi voie sa ma bas! zau.

al dreaq acum 10 ani cand ne pisam pa ei in fiecare zi nu mai aveau "strategii informatice" a?

Edited by SnaK3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...