yceman Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 pentru a nu se mai invia posturile moarte nu ar fi o idee mai buna ca automat dupa ce au trecut 120 de zile de la deschiderea lui sau de la ultimul post sa apara automat un mesaj de genu scris cu rosu:Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic. Quote
rimagheo Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 S-a mai discutat aici: http://rstcenter.com/forum/34262-script-plugin-sau-ce-o-fi.rstVoiau sa se faca un script, nu-stiu-ce, bla-bla.Mi-am spus parerea acolo. Acum nu stiu daca si conteaza parerea mea, dar era mai mult un rationament.In final... useless. Quote
Moderators Dragos Posted June 3, 2011 Moderators Report Posted June 3, 2011 Unele topicuri pot fi reinviate in anumite circumstante. De exemplu daca cineva are nevoie de un material prezent intr-un tutorial, are voie sa ceara un alt link. Asta in functie si de vechimea topicului, doar nu ne trezim sa cerem exploituri de vBulletin 1.4 cand deja softul e la versiunea 4. E chestia de bun simt pana la urma. Quote