skipper Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 (edited) Acum o ora am gasit prrin casa un mp4 stricat...si m-am gandit sa incerc sa il repar.Nu am reusit, iar apoi l-am luat si l-am aruncat.inainte sa il arunc am indoi bateria (care ciudat!nu era solida ci mai degraba maleabila).ceva de genul astaRezultatele cDupa ce am indoit-o ca sa incapa intr-o cutie sa o arunc m-am uitat ca se rupsese pe indoitura si avea in interior mai multe straturi subtiri.De retardat ce sunt am mirosit foarte foarte scurt.Dupa 10 min am inceput sa simt asa o senzatie ciudata.nu pot sa o descriu...ceva de genul parca eram beat grav,spre pierderea constiintei.De la ce pula mea sa fi fost dat fiind faptul ca avea un miros intepator...Bateria era de 3.7 de 600mAh.Am vazut pe aici ca a mai fost o faza ciudata,a ajuns cineva la spital de la o baterie de laptop. sunt confuzLE:am citit acum ca sunt baterii Li-polymer cu capacitate de stocare mare a energiei electrice Edited June 7, 2011 by skipper Quote
Guest Mosad Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Cine drq te pune ma sa mirosi baterii uzate ) . Quote
skipper Posted June 7, 2011 Author Report Posted June 7, 2011 @romanul: Nu inteleg de ce postezi de aiurea daca nu ai habar despre ce e vb...@mosad: Mortii ei ma:)) arata apetisanta... zici ca era un sandvis stratul ala Quote
p3tru Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 sa-mi spui mai exact ce baterie ai folosit, ca imi dai ideilegal weed ps: VORBESC SERIOS Quote
romanul Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 sa-mi spui mai exact ce baterie ai folosit, ca imi dai ideilegal weed ps: VORBESC SERIOS Ce idee bunã ba bãiatule. Ii vom droga pe bitangi cu baterii Quote
p3tru Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Ce idee bunã ba bãiatule. Ii vom droga pe bitangi cu bateriiatata timp cat isi fac efectul... wtf Quote
turnback Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 O fi de la tipirigul din interior? care este foarte toxic...? Quote
prodil89 Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Ce retarzi de ce ai mirosii o baterie?Nu ca m-as lauda...doar eu am ciopartit o baterie de laptop pana la epuizare dupa care am inceput sa am ameteli. Quote
ZeroCold Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Data viitoare mananc-o! Nu ai invatat la scoala ca bateriile contin substante toxice? (ex cadmiu). D'aia te-a luat cu ameteli.O mai savurai putin, eventual ii dadeai si o limba (din curiozitate asa...) si ajungeai pe la spital. Quote
adi123456789 Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 O baterie contine :litiu, azot, plumb, mercur s.a.m.d multe dintre ele toxice pentru organismul uman. Quote
DaemoNsl Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Mai nou vad ca te droghezi cu baterii...Poate ai fumat ceva inainte sa mirosi bateria Quote
DuTy^ Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Puteai sa o prajesti cu o garnitura de miros de cartofi prajiti si niste solzi de scafandru! Quote
wildchild Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 bateria contine acid hidrofluoric,care este extrem de toxic si trebuie sa te prezinti la sectia urgente, iar antidotul este inhalare de oxigen si calciu gluconic. asa ca:mers la urgente pe jos in aer liber,luat sange,perfuzie glucoza+calciu lactat 1 ora. nu va jucati ca e naspa.acidul hidrofluoric ne-neutralizat poate cauza dezechilibre nervoase ireversibile si probleme cardio-respiratorii.asta iti spune ceva? Quote
romanul Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 atata timp cat isi fac efectul... wtfDa boss, vom ajunge bogati! Vom scoate etnobotanicele de pe piatza, vom avea propia afacere "Drogati-va cu Baterii" Quote
selected Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Bine ca ai invatat lectia inainte sa o mierlesti Quote
LLegoLLaS Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 1. Ai descoperit un nou drog (Varta,duracell)2.Da-m i adresa ca mi s-a stricat mp4 si e tot o baterie d-aia doar ca e mai slaba (~400mAh) Quote