Guest Nemessis Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Nu este nevoie de descriere titlul spune totul. Nu stiu daca merge pe ultima versiune de messenger dar pe 7.5 mergea aproape perfect. In versiunea trial nu revine dupa restart. De cand l-am luat eu de pe site vad ca a devenit detectabil.IMPORTANT: Nu fura parole de messenger dar este al dracului de amuzant si complex http://share.urbanfriends.us/uploads/ca2a864c80.rarP.S. - chiar sunt curios daca merge pe ultima versiune de messenger. Cine are placerea sa faca proba este binevenit sa ne spuna si noua.
HexString Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 trebuie sa cauti pe google un fisier ... dar eu tot nu m-am prins ce face Razvan instaleaza asta si va merge : http://www.ascentive.com/support/new/libraryfiles.exe 1
Guest Nemessis Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Iti da control total asupra messengerului victimei (doar Yahoo messenger). Poti sa ii vezi discutiile in timp real, poti scrie in locul victimei, sa dai buzz in locul victimei, sa ii vezi camera, sa ii vezi arhiva, sa dai ignore sau sa scoti din ignore pe cineva etc.
extazy69 Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Nu prea se mai poate face nimic cu el ca a devenit detectabil 100% de majoritatea av-urilor....In rest era un program super.
Menwolf Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 dar am nev d el datimil prin mess ca am nev id cosmy_2d@yahoo.com numi faceti nim9ik ca va reset calc ca la mn apare problem page datimil prin mess
rightclick Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Menwolf ma tu esti prost sau mata e proasta ca te-a facut.Vad ca ai promovat ca ti-ai facut id dar ajunge la aproape toate posturile tale vad adresa ta de mail Si a doua la mana uitate la data ultimului post Menwolf u ai un iq de 3.40 fata de neme sau alti de aici care au peste 100 (asa cred) SI ASTEA FIIND SPUSE TU NU REPREZINTI NIMIC :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
zippy Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 nemessis..poti posta un alt link te rog..imi da eroare ceva de ca serverul este ocupat:(..ms
Menwolf Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 rightclick dc injuri esti prost vrei sa iti sterg datele d p calc
rightclick Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Hai sa te vad mai ciobanas ai si tu internet si acum faci ce vrei ?Vedeti de oile tale sau cauta-le pe GPS ca ''ti-o fugit una la Becalii,"" Tu nu ai vazut ca esti prost de puti (adica mirosi a oi)
andy95 Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 menwolf... esti cam newbie nu te baga in algoritmi si treburi din astea... pentru newbie altceva... ia-o de la inceput
bubu2005 Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 reupload plss din cate vad e misto rau ma prost esti nu vezi ca era mess ul la versiunea 7 .......post din 2006
alecscosmi Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 . Scuze de off-topic, nu ma puteam abtine ) rightclick, punct ochit, punct lovit;)
sandabot Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 Another link ....... serios programu era frumos in descriptie dar fara un link de download bun pagina se umple de spam !
georgescumarius Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 dar un troian pentru skaip aveti care va
mandeamarian Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 skaip aveti care va DOAMNE FERESTE si APARA!!!