Jump to content
fulmix

[URGENT] Source C++ Help!

Recommended Posts

Posted

Salut

cum pot compila o surs? de un program open source (mozilla)... Am încercat cu VC + +, dar i-mi da o eroare "C:/Desktop/sursa/bin/Debug/mozilla.exe" atunci când clic pe debug ... : (

Cum pot compila file exe??

Mul?umesc!

Posted

De ce nu incerci sa descarci sursa originala? Fiind open source, o gasesti gratis pe net. De decompilat nu o poti decompila, pentru ca ea fiind compilata din c++ (sau ce e ea ca nu m-am uitat) in assembly, nu se pastreaza numele functiilor, variabilelor, etc.

In concluzie, sanse foarte mici sau nule s-o decompilezi.

Posted

multumesc, acum am gasit sursa a lu mozilla(open source) dar cand o aprind cu visual c++ 2008 nu o pot compila... Si cand fac debug i-mi da o eroare :(

multumesc

Posted

Probabil si mai mult ca sigur nu e compilat neaparat in visual c++ 2008, daca e incearca cu visual c++ normal ala din 98, visual c++ 2008 e cu net framework...si nu cred ca e compilat mozilla cu asta:|

Inca ceva...in c++ e o mare diferenta intre compilare, deci informeaza-te bine in ce e compilat, poate ce ai gasit tu e in dev c++ sau rad...etc, nu orice cod c++ merge compilat cu dev c++ de asemenea cu oricare dintre visual c++...etc.

Daca compilarea unu open source iti creeaza probleme ma intreb acum cat habar ai tu despre programare, daca asta iti e problema sa stii ca ar fi trebuit sa stii, e o regula generala.

Eu zic sa te uiti peste ce am zis, poate e o parte din problema sau daca nu chiar asta, bine acum e posibil sa fie si de la vreun runtime care nu il ai up to date, si iti face figuri la build.

PS: habar nu am ince e compilat mozilla.