mrsflmrsfl Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 m-am amuzat fantastic citind asta:"Atacurile informatice cresc in amploare".... a fost vorba de o vulnerabilitate si desteptii aia vorbesc de teroristi si Ddos din manuale de informatica. auzi, asa-zisii hackeri ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Nu scrie ca au furat CC-uri prin ddos. Si nu inteleg ce ti se pare asa amuzant in articolul ala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilentPH Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 m-am amuzat fantastic citind asta:"Atacurile informatice cresc in amploare".... a fost vorba de o vulnerabilitate si desteptii aia vorbesc de teroristi si Ddos din manuale de informatica. auzi, asa-zisii hackeri !Ce te amuza asa tare ? Eu nu gasesc nimic amuzant in articolul asta . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 In mare parte e adevarat tot ce scrie acolo,in afara de partea cu "Faza teribilist? a atacurilor pare îns? s? fi intrat în istorie" acolo e mana altcuiva ,o dam in partea cu sume importante ...sau poate n-am inteles eu ironia oricum e un articol reusit.( principiul ddos a ramas acelasi de cand au fost scrise cartie de informatica ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyhigh Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 mrsflmrsfl, ai inteles tu ceva de pe acolo, dar jurnalistii de obicei comaseaza informatia intr-un articol. si eu sunt incepator, dar macar citesc bine inainte sa scriu ceva.Uite aici poti sa vezi cum au facut stie cineva cum au reusit sa exploateze acea vulnerabilitate? mi se pare cam simplu pentru un site de banca. a fost xss? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrsflmrsfl Posted June 20, 2011 Author Report Share Posted June 20, 2011 hei, usor, mi-am dat si eu cu parerea. importanta era stirea si puteati sa comentati pe seama ei nu sa faceti posturi punand intrebari stupide. m-a amuzat ca subiectul era legat de atacuri la baze de date iar astia l-au chemat pe nenea ala de zice a facut legile Internetului in Romania sa vorbeasca el de teroristii de pe net. Mai era si unul de vorbea de dos pe acolo...iar la final se zice undeva "asa-zisii" hackeri. mai bine faceau interviu cu cineva de pe aici care le putea da lectii de hacking, nu cu teoreticieni ca ei care se baga in seama si vor doar sa-si citeasca numele in ziar. daca ii intrebi cum s-au spart siteurile alea, o dau in balba.hackerii adevarati ar trebui sa se bucure de mai mult respect, inclusiv in articolele astea scrise de niste neaveniti de jurnalisti. acum intelegeti? mersi ripoff si flyhigh, ati fost cei mai intelepti dintre toti. bafta tuturor si pace! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...