dragosh1904 Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 cine sa le bruieze?FBI-ul?de unde sa faca ei rost de jammer sau cum ii zice...pnm acum fie ce o fii daia nu invatasem nici eu baltagul ca toata lumea zicea ca de clasa a 8 a insa poate pica conditia femeii si poate specifica M Sadoveanu..Nu m as supara daca ar pica modernism sau romantism,sau neomderninsm insa postmodernismul il urasc.Acum 4 ani a picat traditionalismul.App dar cine extrage suboectele astea?care e procedeul? Quote
alex_cismas Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Acum 4 ani parca a picat Tudor Archezi.... Quote
crs12decoder Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Nu inteleg totusi. La poezii o sa avem versurile la partea a III-a sau nu?Dupa parerea mea o sa pice o poezie, pentru ca de 4 nu a mai picat si nu cred ca isi pot permite sa omita atata timp genul liric... La primul si al doilea subiect ai tot poezii/creatie/text-argumentativ... e greu de crezut ca si la al III-lea dau tot poezie.. Nu ar fi o prostie sa omita creatiile in proza in totalitate? O testare nationala trebuie sa fie omogena. Quote
Guest expl0iter Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 De ce va tot estefrica de bac ma? Quote
alex_cismas Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Poi ideea e ca tu nu ai versurile .. de exemplu daca iti pica.. Tudor Arghezi, tu nu o sa ai la partea I poezia flori de mucigai. Eu mai bag o serie de repetat.. ca mai am 1 si le stiu pe toate Quote
Guest expl0iter Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Ba, nu mai fiti panicati.Eu am peste 30 de ani, nu am bacul luat si castig mult mai mult decat unii prieteni care au bacul luat si au si facultate facuta. Daca te duce capul, poti face bani si cu 12 clase terminate.Puteti pleca 2-3 ani in afara si sa deschideti o afacere in tara. Ar mai fi si alte mijloace ilegale, dar nu este asa bine sa va apucati de ele... Quote
crs12decoder Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Poi ideea e ca tu nu ai versurile .. de exemplu daca iti pica.. Tudor Arghezi, tu nu o sa ai la partea I poezia flori de mucigai. Eu mai bag o serie de repetat.. ca mai am 1 si le stiu pe toate Oricum sunt ferm convins ca proza o sa dea. Moara cu noroc sa fiu mai precis.E firesc sa se dea proza atata timp cat la prima parte se dau doar poezii.. fie ele cu sau fara versuri. Quote
albertynos Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Mdah....vedem maine...cand ne intoarcem de la Bac...! Quote
burssy Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Ala care zicea de bacau, da se pun camere si se pun si in clase. Am o cunostiinta in liceu la Comanesti , Dimitrie Ghika, care a zis ca, camere o fie cu circuit inchis, o sa trimita direct la director, o sa aiba 2 modemuri ca sa fie siguri ca nu o sa le pice netul, si pe urma o sa trimita direct la bucuresti, in concluzie camerele sunt puse doar sa fie de ochii ministerului, doar daca o sa fie reclamatii sau suspiciuni pe vreun liceu atunci o sa se uite la camere, deci bafta la bac Quote
crs12decoder Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Ala care zicea de bacau, da se pun camere si se pun si in clase. Am o cunostiinta in liceu la Comanesti , Dimitrie Ghika, care a zis ca, camere o fie cu circuit inchis, o sa trimita direct la director, o sa aiba 2 modemuri ca sa fie siguri ca nu o sa le pice netul, si pe urma o sa trimita direct la bucuresti, in concluzie camerele sunt puse doar sa fie de ochii ministerului, doar daca o sa fie reclamatii sau suspiciuni pe vreun liceu atunci o sa se uite la camere, deci bafta la bacAsta stiam de mult timp. Ideea e sa te si lase profesorii sa misti. Ca or fi de ochii ministerului da' si de frica profilor. Quote
alex_cismas Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Bafta multa... maine la bac...Sa luam note mari :) Quote
crs12decoder Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Si eu va urez acelasi lucru. Sa speram ca o sa pice usor. Dintr-o arie mare de opere in asa fel incat sa fie satisfacuti toti elevii. Noroc! Quote
THRUSTMASTER Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Am invatat Alexandru Lapusneanul , Enigma Otiliei , Ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi si poezia Testament. Doamne ajuta ! Mai stiu asa basmul si Morometii ( Testament abia l-am terminat ) Quote
DanISR Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Bafta multa... maine la bac...Sa Luati note marii Quote
albertynos Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 Baaaa...e 06:35 dimineatza...si eu nu pun draq mana oleak pe carte... stau pe forum innainte de bac:))) Oricum am invatat, nu e problema!Bafta all ! Quote
LegendKiller Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 Daca pica enigma sau lapusneanu, imi bag pula Quote
THRUSTMASTER Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 Astea le stiu cel mai bine. + Ultima noapte + testament Doamne ajuta:DDDD Quote
Guest expl0iter Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 Ultima noapte de sex a cazut Saracii de voi Quote
DanISR Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 Ultima noapte de sex a cazut Saracii de voi CE SARACI , ai auzit ce s-a intamplat la bac?O dat fratemio bacu , o dat bani de protocol in jur de 400-450 lei , o fost la litera T , si o cazut pe mijloc direct pe camera web si el nu o primit nimicasi in alta sala , so copiat de rupte , o primit foi in banci , subiectu 1 si 3 rezolvat totsi cand copiau camerele web s'au oprit , Quote
FlaVirus Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 nu a cazut ultima noapte a cazut o drama la alegere, scrisa de caragiale, preda si inca unu eu am ales o scrisoare pierdutadin fericire camere nu am avut, cu ocazia asta am fost lasati sa copiem ce a fost mai greu a trecut succes celorlalti la matematica si geografie Quote
DanISR Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 nu a cazut ultima noapte a cazut o drama la alegere, scrisa de caragiale, preda si inca unu eu am ales o scrisoare pierdutadin fericire camere nu am avut, cu ocazia asta am fost lasati sa copiem ce a fost mai greu a trecut succes celorlalti la matematica si geografiein ce oras esti ? Quote
tjt Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 Ultima noapte de sex a cazut Saracii de voi Ultima noapte de dragoste nu apartine genului dramatic....Majoritatea au scris asta ,dar nu e bine..Trebuia ales intre "O scrisoare pierduta","Iona" si "Jocul Ielelor" Quote