injectorteam Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 salutare kamarazi !In urma vizitelor mele pe aici am observat ca diferite persoane au pus la dispozitia noastra logiciele de hacking , unele foarte utile , altele fara nici un sens doar asa ca sa mai gaseasca un fraier caruia sa ii viruseze PC-ul cu un trojan . ... fiecare cu mentalitatea lui .Pentru cei interesati am facut o lista cu cele mai utile logiciele pentru a testa vulnerabilitatea unui site web la atacuri sql . Printre acestea se numara : acunetix 7 ultima versiune (enterprise edition +crack ) WebCruiser WVS activat , sql poizon aka 3.0 pentru incepatori si altele ......Aceste programe au fost scanate cu Kaspersky si pot fi utilizate fara nici un fel de problema dar daca aveti nelamuriri exista scanere antivirus online ... link download aici MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery servicesau aici Hotfile.com: Transfer de fisiere cu 1 singur click: injectorteam tools.rarBONUS : un site sql You recieve error 0x800420CD when checking your emailNU doresc comentarii fara sens si explicatii inutile ! Va salut ! Injectorteam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandabot Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Havij ? Un scan ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoicescualecs Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Are trojan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown. Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 N-ai nevoie de astea...totul se face manual si e mai bine,folosesti acunetix in caz ca vrei sa-ti testezi securitatea site-ului tau dar nu al altoraApp. astea trebuia postate la Programe securitate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoondark Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 unknown. sa sti ca majoritatea folosesc acunetix pentru a testa securitatea propriilor siteuri ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...