Jump to content
ICEBREAKER101010

Baza de date "www.hackforums.com"

Recommended Posts

Posted
  DanISR said:
old acuma ai observat? , si is Numa userii..

Nu e vechi.E recenta chestia.Siteu ala a fost spart de mai multe ori.Chestia asta e recenta.Iar in torrentu respectiv ai mai multe informatii,nu doar de pe hackforums.Uite ce am mai gasit :

"if you read all the comments on piratebay , there is links to pastebin with cracked passwords. "

Posted
  ICEBREAKER101010 said:
Nu e vechi.E recenta chestia.Siteu ala a fost spart de mai multe ori.Chestia asta e recenta.Iar in torrentu respectiv ai mai multe informatii,nu doar de pe hackforums.Uite ce am mai gasit :

"if you read all the comments on piratebay , there is links to pastebin with cracked passwords. "

da stiu , asta i ipack lui lolzec .. , lam download si eu ,ceva timp..

Posted
  Paul4games said:
Mda eu am laut ban pe ip cred cand am incercat sa ma loghez cu un cont de ub3r,de ieri cand vreau sa intru pe hf zice:

"Your access to HF is denied."

Cred ca ai luat ban pe ip :-?

ai incercat cu proxy?

Guest expl0iter
Posted

Mda... A trimis Omni` PM la toti ub3rii si l33t-erii parca... sau era afisat pe index un link (vizibil doar pentru ei). Eu oricum mi-am schimbat parola. E a doua sau a treia oara cand se intampla asta :|

EDIT:

Decryptati voi parola de la mybb :)).... sha1. Oricum nu va dau sanse multe plus ca cei l33t si ub3r au parole (TOTI) care contin: litere mici, litere mari, alte caractere etc... :|

Guest expl0iter
Posted
  Paul4games said:
Pluginul a fost introdus dupa ce baza de date a devenit publica+sunt si ub3ri/l33t pe acolo, si poti sa ai orice parola e alegerea ta, mai ales pe hf.

Te inseli :|

Sunt in team de aproape un an... Nu mergea nici inainte sa ai parola simpla.

Acum a adaugat faza cu ip-ul :P