Jump to content
Stealth2

My new WebBlog

Recommended Posts

Posted (edited)

"Lazy but smart"

Atât de lene? încât pui pe blog/ul t?u un articol ( The.Slacker's | Blog | Blog | Session Hijacking Packet Analysis )

copiat ( Session Hijacking Packet Analysis « TheBlackHats )

f?r? [m?car] s? specifici sursa original? ??? -> "Session Hijacking Packet Analysis, 12:29 pm in Hacking Tutorials by TinKode"

P?cat, tocmai tu, care ai f?cut atâtea "fapte de arme", nu po?i/vrei/?tii s? scrii/vorbe?ti despre ele...

Later edit:

"Plus de asta nu cred ca am pus undeva Written by TinKode"

Ce/?i mai place s? o întorci din condei! :)

"Si nu am avut timp sa mai scriu ceva, sunt ocupat cu alte lucruri"

Uite o idee despre ce po?i scrie pe blog: "ce lucruri inten?ionez s? fac!"

Sau, în cazul în care spui cuiva, e?ti obligat apoi s? îl ..... ?

Edited by Motanul.Incaltat
Posted
"Lazy but smart"

Atât de lene? încât pui pe blog/ul t?u un articol ( The.Slacker's | Blog | Blog | Session Hijacking Packet Analysis )

copiat ( Session Hijacking Packet Analysis « TheBlackHats )

f?r? [m?car] s? specifici sursa original? ??? -> "Session Hijacking Packet Analysis, 12:29 pm in Hacking Tutorials by TinKode"

P?cat, tocmai tu, care ai f?cut atâtea "fapte de arme", nu po?i/vrei/?tii s? scrii/vorbe?ti despre ele...

Articolul acela l-am pus mai mult pentru a testa unele chestii la o thema. Sursa nu e de la blogul ala (e postat de prin 2006, autor necunoscut - vechi si pe vremea aia: Information Leak - View topic - Session Hijacking Packet Analysis!). Plus de asta nu cred ca am pus undeva Written by TinKode. Si nu am avut timp sa mai scriu ceva, sunt ocupat cu alte lucruri. :)