DuTy^ Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 TinKode uite aici un pdf daca vrei sa il pui... e un fel de tutorial despre ingineria sociala!MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service Quote
Stealth2 Posted June 30, 2011 Author Report Posted June 30, 2011 Nu pun ma tutoriale facute de altii (de ce s-ar mai numii blog personal), sau sa scriu doar de Social Engineering. Quote
Stealth2 Posted July 4, 2011 Author Report Posted July 4, 2011 Vrea careva sa faca link exchange? Note: fara website-uri care nu au legatura cu security / hacking / news / etc. Quote
the wolf Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Vrea careva sa faca link exchange? Note: fara website-uri care nu au legatura cu security / hacking / news / etc.Pacat ca nu e in engleza, poate faceam ceva. Quote
Stealth2 Posted July 5, 2011 Author Report Posted July 5, 2011 Ma gandesc sa scriu de acum incolo in engleza, ca pe partea de RO nu prea ma atrage. Quote
Motanul.Incaltat Posted July 13, 2011 Report Posted July 13, 2011 (edited) "Lazy but smart"Atât de lene? încât pui pe blog/ul t?u un articol ( The.Slacker's | Blog | Blog | Session Hijacking Packet Analysis )copiat ( Session Hijacking Packet Analysis « TheBlackHats )f?r? [m?car] s? specifici sursa original? ??? -> "Session Hijacking Packet Analysis, 12:29 pm in Hacking Tutorials by TinKode"P?cat, tocmai tu, care ai f?cut atâtea "fapte de arme", nu po?i/vrei/?tii s? scrii/vorbe?ti despre ele...Later edit:"Plus de asta nu cred ca am pus undeva Written by TinKode"Ce/?i mai place s? o întorci din condei! "Si nu am avut timp sa mai scriu ceva, sunt ocupat cu alte lucruri"Uite o idee despre ce po?i scrie pe blog: "ce lucruri inten?ionez s? fac!"Sau, în cazul în care spui cuiva, e?ti obligat apoi s? îl ..... ? Edited July 13, 2011 by Motanul.Incaltat Quote
Stealth2 Posted July 13, 2011 Author Report Posted July 13, 2011 "Lazy but smart"Atât de lene? încât pui pe blog/ul t?u un articol ( The.Slacker's | Blog | Blog | Session Hijacking Packet Analysis )copiat ( Session Hijacking Packet Analysis « TheBlackHats )f?r? [m?car] s? specifici sursa original? ??? -> "Session Hijacking Packet Analysis, 12:29 pm in Hacking Tutorials by TinKode"P?cat, tocmai tu, care ai f?cut atâtea "fapte de arme", nu po?i/vrei/?tii s? scrii/vorbe?ti despre ele...Articolul acela l-am pus mai mult pentru a testa unele chestii la o thema. Sursa nu e de la blogul ala (e postat de prin 2006, autor necunoscut - vechi si pe vremea aia: Information Leak - View topic - Session Hijacking Packet Analysis!). Plus de asta nu cred ca am pus undeva Written by TinKode. Si nu am avut timp sa mai scriu ceva, sunt ocupat cu alte lucruri. Quote
turnback Posted July 13, 2011 Report Posted July 13, 2011 Ideea e buna. Te sustin, numai daca-mi dai cont de editor sa-ti rezolv cu greselile. Altfel nu te citesc. Si cum nu te citesc eu pot sa nu te citeasca nici altii. Quote
skizZ Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Din joi in pasti, mai scrie si tu cate ceva pe acolo. Am o gramada de timp limber in ultima vreme din cauza vremii de cacat si nu am cu ce sa-l omor. Quote