Jump to content

skizZ

Active Members
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

About skizZ

  • Birthday 07/06/1990

Converted

  • Occupation
    Chis in freza.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

skizZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Da, au dat lovitura cu prostia asta, dar trebuie rezolvat!
  2. Se abuza maxim pe chestia asta, mi se pare cea mai mare prostie facuta vreodata, dupa chestia cu detectorul de invisible. Am in lista numai statusuri de tot felul, atat fete cat si baieti. Toti copii care nau ce face cu viata lor intra pe acea pagina si se " distreaza " . Yahoo trebuie sa ia masuri neaparat pe problema asta.
  3. Am facut si eu chestia asta aseara, dar am incercat de vro 6-7 ori dupa si tot s-a schimbat, au mai multi boti. Cea mai buna idee e aceea cu Ignore anyoane who is not in my Yahoo Contacts
  4. Vai.. stiu ca poate o sa iau warn si imi pare rau.. dar nu ma pot abtine aici!! AU VENIT TURCII BAAAA!!!!!
  5. Interesant, mai ales faptul ca folosesc windows 7. @ Nytro daca blochezi portul 445, ai mai putine sanse sa fii compromis ? Cam asta am inteles eu. Asa e?
  6. skizZ

    Lr / pp

    Benny iti multumesc de replay, faza cu anonimitatea nu-i o problema. Ce nu inteleg eu e chestia cu conturile de paypal , cand vrei sa faci cashout. Imi poti da un raspuns aici?
  7. Vai ce trist Creca muream cu cutitu in ea din punctul meu de vedere.
  8. skizZ

    Lr / pp

    Asa dupa mine , e normal ca m-am gandit la asta altfel nu intrebam aici, nu? Totusi, presupun ca ai un raspuns mai bun ? => CE SI CUM ?
  9. RDP-urile acelea creca sunt decand pamantul, in speranta ca voi gasii unu bun sa-mi belesc putin ochii, am incercat circa 15 pe sarite si nici unul nu merge.
  10. skizZ

    Lr / pp

    Salut. Este vorba de Liberty Reserve , PayPal. Am zis ca aici este cel mai bine sa postez. Am o intrebare pentru cei care se ocupa cu vanzarile prin aceste banci online. In momentul cand vindeti anumite chestii "ilegale" , precupum baze de date din diverse site-uri ( marisoare ) ca exemplu, va folositi contul personal de PP sau LR ? Un sfat cum este mai bine sa procedezi in momentul cand faci tranzactii de genul as vrea daca se poate. Multumesc.
  11. Bravo, pacala. Ca el e avut rau sa dea moca tot.
  12. skizZ

    Teapa banca?

    Si pentru amenzile administrative neplatite dupa nu stiu cat timp, te pune sa lucrezi in folosul comunitatii nu stiu cate ore pe zii, daca nu la parnaie nu stiu cate zile cum iti calculeaza ei. Deci tot neplata. Asa am inteles si eu de vreo 7-8 luni la o discutie de gen. Mai mult de atat nu m-am interesat nici eu sa vad daca exista vrun caz de genu cand cineva a lucrat pentru asta in folosul comunitatii sau..
  13. Google Traducere - ai incercat asta?
  14. skizZ

    Teapa banca?

    Ce vrei tu sa faci e fumata de 4 ani de zile aproape , poate si mai bine. Au facut altii dar cu putin cap. Se duceau imbracati la 4 Ace si masini inchiriate pe la tara, vrajeau tarani care nu aveau de mancare si le dadea 10% din cat scoteau. Apoi il mai baga repede pe la ceva electronice prin flanco , altex , ii dadea un aragaz din toate astea. Si ei traiau fericiti fara probleme, nu ii stia nimeni cine sunt cu adevarat si au scapat fara probleme. Era un tip mai sus cu un post, nu imi aduc aminte numele lui si zicea ca la 21 de ani banca nu iti da imprumut cu 6 luni vechime. BA DA! 6 Luni e minim si 3 luni vechime la firma unde lucrezi in acel moment. Nu calcula 9Luni, poti sa ai 3 vechime de la o spalatorie si 3 ca covrigar => 6 Luni si le ai pe amandoua. LE: Despre consecinte: Munca in folosul comunitatii , daca nu la parnaie.
×
×
  • Create New...