Jump to content
slacker

UPC - internet gratuit

Recommended Posts

G1lBPk.png

Vara asta UPC te cheama la revolutie!

Da, ai auzit bine, la UPC internetul este gratuit!

Alatura-te cauzei noastre si vino sa iti iei Internetul Fiber Power de 10 Mbps, GRATUIT la oricare dintre ofertele verii.

Pentru mai multe detalii : Servicii Televiziune | Servicii Internet | Servicii Telefonie | UPC

Edited by slacker
Link to comment
Share on other sites

DACA upc fuzioneaza cu RDS (zvonuri vehiculate la un moment dat si prin presa), RDS-ul ar insemna ca ar detine monopolul.

dar in Romania noastra asa mica si proasta cum e ea, avem Consiliul Concurentei, care le-a taiat-o din start si a spus ca n-o sa accepte (cica tre sa-si dea si ei acceptul intr-o chestie din asta) asa ceva, adica RDS sa inglobeze UPC-ul.

Netul nu poa sa ti-l dea la gratuit pentru ca e o banda care se pierde aiurea.

Din proprie experienta pot sa spun ca UPC-ul are o retea foarte aiurea configurata, in sensul ca la inceput cand au "dat drumu" la net, erau cat de cat ok, dar odata cu ofertele, au uitat sa mai upgradeze serverele, sa dea drumul la banda, sa schimbe routerele si tot asa.

Link to comment
Share on other sites

UPC e mort, oricat ar incerca ca recastige locul in piata, nu mai are sanse, caci ani de zile au avut servicii de proasta calitate la preturi ff mari...

Iar oferta e un fel de sa-i prostim pe prosti, platesc 2-3 servicii care nu prea se mai folosesc, sau care le foloseste doar bunica (telefon fix, tv) cu 40 ron pe luna ca sa beneficiez de un net de 2 lei... Mai bine dau 40 ron pe net si ma lipsesc de celelalte so nu e combinatie...

Altfel cea mai buna strategie de marketing dupa parerea mea este ca providerii sa dea 100Mb/s in metro si 2-4 Mb/s in extern cu 5 ron pe luna(100Mb in ro care nu-i costa si ceva extern cat pt youtube skype.. iar pt cine vrea mai mult alege un abon superior chiar daca a fost agatat cu unul mic ), asta ar fi cu adevarat o oferta de nerefuzat, fara contract pe xx luni, fara obligativitatea de a mai avea inca 100 de servicii suplimentare...eh o data si o data se va trezi cineva cu o oferta cu adev competitiva si cu siguranta va fi mult prea tarziu at pt UPC.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...