Jump to content
shogun

Sms

Recommended Posts

Posted

intrebare:credeti ca se poate,trimitind un sms catre un mobil,sa ii iei sms-urile din el?Nu am vazut eu personal,dar cineva de incredere,mi-a povestit urmatorul lucru:a selectat mai multe sms-uri pe care le avea in telefon si a vrut sa le trimita catre alt telefon,dupa selectie,a dat send,si in urmatorul moment a inceput sa primeasca mesaje,cind s-a uitat mai bine,erau mesaje de pe telefonul la care a trimis sms.Credeti ca e posibil?Telefonul de pe care sa trimis sms e un Samsung E2121B.

Guest Mosad
Posted

Prietenul ala al tau si-a cam batut joc de tine,nu exista asa ceva trimitand doar sms-uri.

Posted

ok,multumesc de raspunsuri,oricum sint inca sint in dubiu,dupa ce a primit mesajele,a citit doar unul,si-a dat seama ce s-a intimplat si le-a sters,interesant e,ca era un mesaj pe care eu il trimisesem acelei persoane,si mi-a zis ce am scris.deci...i-am luat telefonul,sim-ul,ca sa ma conving am incercat o recuperare de mesaje,din pacate nu am avut o aplicatie prea buna,mare lucru nu am reusit,....daca stiti o aplicatie de recuperare sms-uri,mi-ar prinde bine si sa recuperez niste poze de pe un tel...va rog sa spuneti,multumesc.

Posted
:)),nu ,am citit ce va pe aici scris de el,mai demult :),oricum mai fac sapaturi,acum chiar sint intrigat,am vorbit azi cu un amic de la orange,astept un raspuns,ceva ,ceva se poate,asa a zis,intreaba si el la tehnic,vedem ce aflam,mare lucru nu cred,nu dau ei din casa,dar....:)
Posted
ok,multumesc de raspunsuri,oricum sint inca sint in dubiu,dupa ce a primit mesajele,a citit doar unul,si-a dat seama ce s-a intimplat si le-a sters,interesant e,ca era un mesaj pe care eu il trimisesem acelei persoane,si mi-a zis ce am scris.deci...i-am luat telefonul,sim-ul,ca sa ma conving am incercat o recuperare de mesaje,din pacate nu am avut o aplicatie prea buna,mare lucru nu am reusit,....daca stiti o aplicatie de recuperare sms-uri,mi-ar prinde bine si sa recuperez niste poze de pe un tel...va rog sa spuneti,multumesc.

daca ai symbian poti incerca cu un script in python "recover delete files in symbian" sau uite aici altceva How to recover a deleted SMS