Jump to content
DaemoNsl

Ciudat (baterie telefon)

Recommended Posts

Posted

Salut, am un Sony Ericsson v640i si chestia culmea e ca eu am plecat de acasa cu 1 liniuta la telefon.. am mers prin oras, m-am plimbat si dimineata cand m-am dus acasa era bateria plina ... Cum ? din cauza frecarii lui cu pantalonii ?

Posted

ori te-ai imbatat si l-ai bagat undeva in priza ori a patit ceva acel...(senzor?) datorita frecarii.vezi cat te tine

daca te tine normal (ca la o incarcare) inseamna ca ai intuit bine.daca nu inseamna ca e bulit voltemtru' ala sau ce-o fi

Posted

Ma tine aproximativ cat ma tine incarcat (cu incarcatorul), nu m-am imbatat :)) nu l-am bagat la incarcat, mi s-a mai intamplat dar totusi e ciudat :) Dar totusi eu cred ca e din cauza la frecare ...

Posted

Cand eram mai mic aveam o masinuta teleghidata la care se terminau repede bateriile ....desigur nu aveam bani asa multi incat sa imi cumpar 6 baterii (pentru ca atatea intrau in masinuta ) in fiecare zi.Asa ca puneam bateriile pe caloriferul fierbinte 2 ore si intradevar se mai incarcau putin ...e logic :) !