Mircea88 Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Eminem a murit, asta scrie in titlul unui email virusat care a inceput sa circule in mediul online. Hackerii folosesc adresa noreply@stirileprotv.ro pentru a castiga credibilitate. Mailul suna in felul urmator:"Artistul american a incetat din viata la varsta de 38 de ani intr-un mod izbitor de asemanator cu felul in care a pierit idolul sau, 2Pac. Potrivit ABC News, in urma cu aproximativ doua ore acesta a fost impuscat mortal de catre un individ afro-american in momentul in care iesea dintr-un local din orasul Detroit. Rapperul se afla in compania a doi prieteni, fara niciun serviciu de paza personala. Mai multe detalii "aici" ".In caz ca primiti un mail cu titlul Eminem a murit, nu-l deschideti.Sursa : Eminem a murit | Stiri din Muzica Quote
Nytro Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Detalii:Eminem Killed by Romanian Malware Gang - MalwareCity : Computer Security Blog Quote
em Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Cât de pro?ti sunt cei cu virusul. Nu puteau s? deschid? o imagine (neclara, ORICE) decât alertul ?la? Cred c? po?i s? fii dobitocul dobitocilor ?i când î?i apare a?a ceva î?i dai seama c? ?i-ai luat virus.Bine, din moment ce ai deschis de bun? voie imagine.jpg.exe nu ?tiu sigur dac? ce am zis mai sus e adev?rat... Quote
DanISR Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Mare scofalie , cu un Maill sender PHP , poti trimite mailluri si de pe boc@gov.ro Quote
LegendKiller Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Am primit si eu respectivul mail azi dimineata , daca scria basescu a murit poate picau mai multi in plasa ... 1 Quote
M2G Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Am primit si eu respectivul mail azi dimineata , daca scria basescu a murit poate picau mai multi in plasa ...A fost si cu basescu si chiar inainte de asta. Acum s-au gandit ca sa il omoare si pe eminem. Traian Basescu a murit - gluma hackerilor trimisa de pe adrese @antena3.ro Quote
immun3 Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 parca acum cateva zile cineva zicea ceva de o faza asemanatoare, coincidenta?! Quote
Mircea88 Posted July 15, 2011 Author Report Posted July 15, 2011 parca acum cateva zile cineva zicea ceva de o faza asemanatoare, coincidenta?!ca are nevoie de 2 pers. sa raspandeasca o stire falsa nu? Quote
Bleah Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 Azi eram la un client cand o angajata spune tare "A murit Eminem, impuscat de catre un afro-american" , bine ca nu s-a virusat ca imi dadeam de lucru. Quote
Guest TheSun Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 a murit de supradoza ? sau e un banc ? Quote
LLegoLLaS Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 I-a spus Chuck Norris un banc cu pistoale Quote