Moderators Dragos Posted July 15, 2011 Moderators Report Posted July 15, 2011 Am facut recent update-ul la versiunea 3.2.1 RO si m-am enervat cand am vazut ca nu stafful romanesc nu a tradus nimic, ci a incarcat direct pe net arhiva in engleza. Revenirea la limba engleza mi-a stricat putin blogul, asa ca am inceput sa imi creez propriile functii pentru a-l traduce inapoi in romana.Am inceput cu data pe care-l afiseaza fiecare post.function baga_data() {$id = get_the_ID(); //Preluam id-ul post-ului$sql = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM blog_posts WHERE ID='$id'")); //Selectam postul din baza de date dupa ID$data = $sql['post_date_gmt']; //Preluam data postului intr-o variabila$d1 = explode(' ',$data); //Despartim data post-ului de ora, minut si secunda$d2 = explode('-',$d1[0]); //Impartim data in an, luna si zi//Setam $luna in functie de ce luna este in vectorul $d2if($d2[1]=="01")$luna = "ianuarie";elseif($d2[1]=="02")$luna = "februarie";elseif($d2[1]=="03")$luna = "martie";elseif($d2[1]=="04")$luna = "aprilie";elseif($d2[1]=="05")$luna = "mai";elseif($d2[1]=="06")$luna = "iunie";elseif($d2[1]=="07")$luna = "iulie";elseif($d2[1]=="08")$luna = "august";elseif($d2[1]=="09")$luna = "septembrie";elseif($d2[1]=="10")$luna = "octombrie";elseif($d2[1]=="11")$luna = "noiembrie";elseif($d2[1]=="12")$luna = "decembrie";return $d2[2] . " " . $luna . " " . $d2[0]; //Returnam data}Recomand sa o salvati in fisierul header.php din folderul temei voastre (wp-content/themes/nume_tema) pentru ca acolo nu va umbla updater-ul.Pentru a o folosi, trebuie sa editati tema voastra si sa inlocuiti functia the_time() cu echo baga_data() in index.php si single.php. Quote
Silviu Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Ia actualizeaza acum ca la mine e in romana Quote
caii Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 e mai rapid cu switch. am si eu pe un site un convertor de zile/luni, il pun aici poate e utilfunction day_convert($_day) { switch($_day) { case "Mon": $_day_ro = "Luni"; break; case "Tue": $_day_ro = "Marti"; break; case "Wed": $_day_ro = "Miercuri"; break; case "Thu": $_day_ro = "Joi"; break; case "Fri": $_day_ro = "Vineri"; break; case "Sat": $_day_ro = "Sambata"; break; case "Sun": $_day_ro = "Duminica"; break; } return $_day_ro; }/**month**/function month_convert($_month) { switch($_month) { case "Jan": $_month_ro = "Ianuarie"; break; case "Feb": $_month_ro = "Februarie"; break; case "Mar": $_month_ro = "Martie"; break; case "Apr": $_month_ro = "Aprilie"; break; case "May": $_month_ro = "Mai"; break; case "Jun": $_month_ro = "Iunie"; break; case "Jul": $_month_ro = "Iulie"; break; case "Aug": $_month_ro = "August"; break; case "Sep": $_month_ro = "Septembrie"; break; case "Oct": $_month_ro = "Octombrie"; break; case "Nov": $_month_ro = "Noiembrie"; break; case "Dec": $_month_ro = "Decembrie"; break; } return $_month_ro; } Quote