trxtxx Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Am un prieten foarte bun care vinde licente de Havij cine este interesat sa imi lasati mesaj si va dau numele lui de contact de pe un forum unde este inregistrat.NU EU VAND ASA CEVA, DOAR il ajut pe cel ce are aceste licente, vi le face pe numele vostru, sau cum doriti, pe cati ani doriti ...etc.===I'm now selling unique Havij 1.15 licenses to any who wish have all PRO features of Havij 1.15 unlocked. License can/will be made for any desired name Lasting for either 1 or 5 years. Also, licenses made should (barring any unusual changes from itsec) stay valid for future versions. I base this claim off the fact that 1.13 licenses still work with Havij 1.15. Contact via PM if interested.Standard 1 year license - $505 year license - $75These prices are still below half of what ITSecTeam charges for a single yearPayment method accepted is LRNote: Due to the software containing a ServerCheck there is still a patch required, this will come along w/ the license. ===== Quote
trxtxx Posted January 25, 2012 Author Report Posted January 25, 2012 Am inviat acest post pentru urmatoarea oferta, licenta Havij personalizata pe 2 ani cu doar 15 USD.Iar licenta care expira in 2099 50 USD.Multumesc. Quote
shaggi Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Scuze ca ma bag peste tine dar cea cu 2099 e varianta cu crack, o am si eu;) Quote
#Include.ClasS Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 @shaggi - voi alceva inafara de havj mai stiti ?Si dc ar cumpara licenta voastra pana in 2099 ? poate peste 3 ani dispareti si nu mai am nevoie de licenta. Quote
tomyk Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 oricum aia cu 2099 e carianta crakuita...exodius probabil Quote
shaggi Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 OFF///http://challange.tk/havij.rarAsta e pana in 2099, gata cu offtopicu-rile ca vad astia si ne futIn legatura cu:@shaggi - voi alceva inafara de havj mai stiti ?Iti urez sa extragi manual din blind 100000 de adrese de mail:) Quote
connected Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Scuze ca ma bag peste tine dar cea cu 2099 e varianta cu crack, o am si eu;)crackul (Exidous) pina in 2099 in realitate nu face treaba...din pacate, daca da de vre-un link blindat, etc tot una doreste inregistrare, FAIL... Quote
trxtxx Posted January 26, 2012 Author Report Posted January 26, 2012 (edited) in primul rand, ceea ce va ofer eu este o aplicatie sa va faceti licenta singuri pe cat doriti voi CARE se connecteaza la serverul lor si puteti face update ce vreti voi. iar ce aveti voi aveti varianta crackuita de la Exi, cel care a facut licenta este Thor, so aman2 imi sunt chiar foarte buni prieteni, daca aveti vreuna facuta cu virusi deja sau cu erori e problema voastra, eu va dau havij pro originala de la ei de pe site + programul sa va faceti licenta. nu vreti e chiar treaba voastra, eu am pus topic de vanzare. voi astia care comentati ar trebuii sa iesiti in strada ca macar sunteti buni la asta.@connectedcrackul (Exidous) pina in 2099 in realitate nu face treaba...din pacate, daca da de vre-un link blindat, etc tot una doreste inregistrare,FAIL... Astept link care tie nu ti-a mers acolo si iti cere sa te inregistrezi. Probabil licenta este deja moarta daca a fost folosita de prea multi. Eu iti fac una cu numele tau fac video cu tot cu link-ul tau si la mine nu da eroare.DA decat sa folosesti manual pt toate prostiile de site-uri pe care le incerci zi de zi, mai bine cu o aplicatie sau mai multe automata. Daca ai un site pe saptamana nu are rost sa te chinui cu havij, se termina distractia prea rpd. Edited January 26, 2012 by trxtxx pt connected Quote