yo9gjx Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Este un program de messenger ce se foloseste de Tor pentru anonimitate. Simplu pentru inceput si usor de folosit, cred ca merita incercat.torchat - messenger application on top of the Tor network and it's location hidden services - Google Project Hosting Quote
adonisslanic Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Oare nu merge sa fac un redirect la portul de mess prin portul 9050 default de la TOR? Quote
Paul4games Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Oare nu merge sa fac un redirect la portul de mess prin portul 9050 default de la TOR? Daca vrei sa il foloseste pe post de porxy stiam ca merge. Quote
adonisslanic Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Vroiam ceva mai interesant cu iptables, se pare ca ma rezum la pidgin proxy preferences Quote
kyler0 Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 (edited) Atata va ascundeti parca cine stie cine draq sunteti voi..----Edit : Du-te si fura benzina din Matizuri in continuare , pet-ule ! Edited July 21, 2011 by MrRip Quote
Paul4games Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 (edited) Atata va ascundeti parca cine stie cine draq sunteti voi..----Edit : Du-te si fura benzina din Matizuri in continuare , pet-ule !Precautia este cea mai buna si anonimitatea ajuta foarte mult la asta+ca deja poate fi deschis un dosar in care esti cautat(desi tu nu stii), cand te trezesti cu mascati la usa nu mai bine ai hardul cryptat si rahaturile ce le-ai vorbit pe mass cryptate daca au fost la isp sa iti vada conversatiile? Edited July 21, 2011 by Paul4games Quote
pr00f Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 (edited) Precautia este cea mai buna si anonimitatea ajtua foarte mult al asta+ca deja paote fi deschis un deosar inc are esti cautat(desi tu nus tii), cand te trezesti cu mascati al usa nu mai bien ai hardul cryptat si rahaturile ce le-ai vorbit pe mass cryptate daca au fost la isp sa iti vada conversatiile?Trage o gur? mare de aer în piept, ?i scrie mai calm. Ai gre?it 40% din cuvintele scrie. Exemple multiple ca „ajtua”, „paote”, „deosar inc are”, „nus tii”, etc.// Era o critic? constructiv?, sper c? nu ai luat-o în nume de r?u. Edited July 21, 2011 by pr00f Quote
Paul4games Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 (edited) Trage o gur? mare de aer în piept, ?i scrie mai calm. Ai gre?it 40% din cuvintele scrie. Exemple multiple ca „ajtua”, „paote”, „deosar inc are”, „nus tii”, etc.Nu am mai stat sa citesc postul+ca acum imi este somn si cateodata scriu repede si nu ma uit la ce scriu...LE:Nu am luat-o in nume de rau, imi place sa fiu corectat cand gresec ca sigur daca ma uitam peste ce ams cris corectam. Edited July 21, 2011 by Paul4games Quote
adonisslanic Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Let's sleep and let the trolls alone tonight Quote