jacko Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 (edited) Challenge anulat ___________Pure hacking.. Edited July 25, 2011 by jacko Quote
anon Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Ori nu iti merge bine ceasu ori mai ai treaba Ora Exacta a Romaniei - Ora Exacta Bucuresti, Romania Quote
Wav3 Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Salut.Maine,luni la ora 7:00 fix voi afisa toate datele unui PC( EDIT ). ( ip,etc.. )Misiunea voastra este sa penetrati sistemul si sa stergeti fisierele urmatoare :C:\Program Files\Server.exeD:\Others\Test.txtsi sa creati un fiser .txt cu numele vostru .p.s. daca nu mai gasiti "Server.exe" sau "Test.txt" incercati :Server1.exe si Test1.txt .. si tot asa ..pana la 10 Puteti folosi toate metodele :Back Track , DarkComet, etc..Nu uitati! Competitia incepe la 7:00( 19:00 ) fix seara ! si se termina la maxim 10:00 (22:00)p.s. scuze astazi nu am putut pentru ca am facut un tutorial despre pentesting pentru tutoriale video dar maine sigur o sa fie ! _________________________________________Pure hacking..REP me ! Ai intrat in PC cuiva si nu mai poti sa-ti stergi urmele ? Quote
jacko Posted July 24, 2011 Author Report Posted July 24, 2011 Ai intrat in PC cuiva si nu mai poti sa-ti stergi urmele ?Nu lol. Vrei sa-ti fac video cu datele din pc-ul meu? sa vezi ca sunt ale mele? Eu sterg toate urmele daca e sa fie asa ____________________________Pure hacking.. Quote
em Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 S? în?eleg c? tu ne garantezi c? se poate, corect? (Deci ai l?sat un backdoor acolo). Quote
jacko Posted July 25, 2011 Author Report Posted July 25, 2011 S? în?eleg c? tu ne garantezi c? se poate, corect? (Deci ai l?sat un backdoor acolo).em nu te inteleg ___________Pure hacking.. Quote
pr00f Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 em nu te inteleg Tu ne pui s? ?tergem un fi?ier, s? scriem altul, îns? tu e?ti sigur c? exist? aceast? posbilitate ? Quote
jacko Posted July 25, 2011 Author Report Posted July 25, 2011 Tu ne pui s? ?tergem un fi?ier, s? scriem altul, îns? tu e?ti sigur c? exist? aceast? posbilitate ?da .. daca stii sa folosesti back track sau diferite exploituri Asta este pentesting. Deci poate fi posibil ______________________Pure hacking.. Quote