vkg Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 Cine are sa mi dea o invitatie pe unul din astea:• SceneAccess.org• TheGFT.org• FeedThe.net• TorrentLeech.org• BitMe.org• HDBits.org• CHDBits.org• SDBits.org• SceneHD.org• TorrentBytes.net• RevolutionTT.net• BitMeTV.ORG• BroadcasThe.Net• TTi.nu• TranceTraffic.comEmail: marius_thefiles@yahoo.comSi Conturi sunt bune astept , mersi
Addic73d Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 Clar, asta e seller profesionist daca urmareste trackerele astea...Dupa numele din email tind sa cred ca esti GOALGOAL a.k.a geanta a.k.a seller profesionist, insa e posibil sa ma si insel...Eu sper sa astepti mult si bine si nimeni sa nu-ti dea nimic, pentru ca scopul p2p e sharingul gratuit de fisiere, iar ceea ce faci tu prin vinderea de invitatii si conturi nu se mai numeste 'gratis'.Sper sa realizezi intr-un final ca gresesti si sa renunti la a mai face cariera din treaba asta, pentru ca datorita oamenilor ca tine suntem banati pe majoritatea trackerelor externe, cum ar fi SCC, GFT, RevTT, Pedro, LW, irc#WhatCd si lista poate continua, insa sunt sigur ca le stiai.
Cril Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 nu cred ca-i geanta, mi-e greu sa cred ca si-ar asocia numele cu trackeru' thefiles poa' sa fie si vreun uploader.Mai am eu o invitatie pe TL, detalii prin pm LE: In legatura cu geanta si cu ce face : e problema omului din ce scoate bani, daca exista prosti carora poti sa le vinzi invitatii(si ai posibilitatea) cu 20-150euro de ce sa nu o faci?
vkg Posted July 26, 2011 Author Report Posted July 26, 2011 nu sunt nsht ce ziceti voi , imi trebuie pentru functia de Uploader atata tot , Cril vorbim pe PM
root_prime Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 asta numai geanta nu e, nu sta el de cautat pe aici si nici mail asa nu ar face, alt wannabe fl upper
superdrg Posted July 27, 2011 Report Posted July 27, 2011 Deci imi da cineva ?Eu nu mi-as face sperante la mai mul de o invitatie.
root_prime Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 Deci imi da cineva ?cine cock crezi ca iti da invitatii pe trackere de level mare cand le poate vinde? scoate 10-20euro si primestips: pe unu tracker din alea postate e free signup
vkg Posted July 30, 2011 Author Report Posted July 30, 2011 Dau 2 invitatii filelist.ro pentru 2 invitatii pe 2 site-uri de mai sus ! (Accept si conturi ) !
gotr00t Posted July 30, 2011 Report Posted July 30, 2011 :)Toti vreti uploader pe filelist ca sa va urcati raturile, cand e mai usor sa targetati un uploader pe care il vedeti mai prostut, sa va apropiati de el si sa-i plasati gogoasa.
IsLucian Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 Signup de ce nu ai verificat si tu inainte sa vezi e open, nu e.Totusi nu mi se pare cine stie ce:(
mirita Posted February 27, 2013 Report Posted February 27, 2013 (edited) • SceneAccess.org• TranceTraffic.com• Filelist Edited February 27, 2013 by mirita