Jump to content

IsLucian

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by IsLucian

  1. Dar totusi nu stiti cum sa dezactivam si casuta vocala? Asta cand dam ocupat la respectivu cu nr privat, si sta mai mult timp sa nu intre casuta.
  2. Cu mesajul asta, au intrat la treaba si baietii lui Zuckerber sa descopere bugurile, ca si asa stateau prea mult degeaba:)).
  3. Ai grija cum vrei sa conectezi la 220 acea instalatie.Iesirea audio de la pc nu prea conteaza asa mult.(Ca sa nu-ti arzi placa audio, incearca sa folosesti iesirea de la niste boxe...ca asa nu orice improvizatie merge:) )
  4. Signup de ce nu ai verificat si tu inainte sa vezi e open, nu e.Totusi nu mi se pare cine stie ce:(
  5. Da il gasisem si eu de zeci de ori.Chiar dadusem click sa vad ce face dintr-un virtual.Adevarul este ca a fost gandit bine.Daca chiar si la comentarii, comenteaza prietenii tai de pe facebook.
  6. Incercati sa va uitati la data posturilor si vedeti ca nu mai merge.
  7. Megaupload-ul merge(adica linkurile) si o sa mai fie valabile inca 3 luni si mai mult:) Multumesc
  8. Nu afecteaza pc-ul real daca esti pe virtual.Doar daca ai ales sa ai spatiul hdd-ului virtual expandabil.O sa-ti ajunga la limita pe care ai dat-o tu:) Multumesc @Oxigen
  9. Chiar ca nu observa data postarii.Aviz pentru ceilalti data postului se afla in partea stanga sus.
  10. Cred ca le-a luat si el pe alea gratis, care au fost facute de ceilalti si le vinde:(
  11. Merge.Primul din cate am incercat si care a mers
  12. Din cate am auzit, daca inserati un cod de deblocare gresit riscati sa blocati telefonul(ma refer sa nu mai puteti sa-l decodati prin cod).Cea mai buna metoda e sa va duceti la un service( vi-l deblocheaza cu ajutorul mtbox-ului si point testului sau depinde ce au la indemana)
  13. Ma scuzati ca ma bag si eu in seama dar doresc sa fiu in tema cu subiectul.Sa primesc reply-urile cu mesajele noi.Sper ca nu va suparati, dar mi s-a pare o idee foarte buna cu o distrubutie linux made in Romania.
  14. Multumesc mult pentru curs.E printre cele mai bune pe care le-am citit pana acum.
  15. Nytro a facut alegerea cea mai buna. Nici nu vine bine si mai si spune ca vrea sa "sparga" jocul mentionat de el.Nici macar nu s-a obosit sa citeasca regulamentul, in care parca zicea ca nu este voie sa se ceara asa ceva decat la categoria request. A nu se crede ca judec pe cineva; doar cat mi-am spus parerea.Si eu sunt incepator pe acest forum dar nu ma apuc sa cer tot felul de 'lucruri'
  16. Intersant:D. Doar ca ar fi si mici dezavantaje: -nu gasim persoana potrivita care sa ne "sufle"; -riscam sa avem probleme grave de auz; -riscam sa fim prinsi; Eu urez noroc cui incearca sa faca asa ceva si daca reusete, rog sa ne anunte.
  17. Multumesc. Cand am timp vreau sa ma apuc de amplificatorul de bass, dar asta in viitor;).Reusesc ceva va anunt.
  18. Multumesc @Nytro. Chiar o sa ma ajute mult la mate.
  19. Salut.Am si eu o intrebare pentru voi ca vad ca sunteti experti in asa ceva. Un fir simplu de telefon de la Romtelecom(netul Adsl de la clicknet), poate suporta o viteza maxim de 12Mb?(asa vad ca scrie la modem la maxim bandwidth,dar ei l-au limitat la 6 in zona unde locuiesc eu) si m-ar interesa daca e real. Stima.
  20. Multumesc.Totul merge ok,doar in windows 7 nu am putut din cauza fisierelor .ocx(vreo sugestie ceva daca se poate si nu e cu suparare? in xp au mers) Nu ma ocup eu prea mult cu asa ceva dar de plictiseala e perfect. +1
  21. Aveti idee de un host bun? Am incercat cateva dar nu ma lasa sa-mi fac cont zicand ca au fost prea multe tentative din Romania. Stima
  22. Realitate pura. Cum spunei si tu majoritatea "hackerilor" sunt de 12-13 ani.(adica vorba vine de hacker).Ei se cred asa din cauza ca daca vad ca au furat o parola sau au intrat in calculatorul prietenii care e afoana in asa ceva; si dupa trimitandu-i mesaje gen: 'vezi ca-ti iau parolele sau pozele daca nu iesi cu mine sau bla bla"...etc.
  23. Multumesc.Foarte bun scriptul. +1
  24. Ce bine ar fi Numai ca nu cred ca este asa usor si daca cineva gaseste algoritmul,nu l-ar da si la altii:(
×
×
  • Create New...