FearDotCom Posted July 27, 2011 Report Posted July 27, 2011 Sursa - Program de decodat telefoane Samsung, sursa poate fi modificata sa decodeze si alte modele de telefoaneDownload: Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! Quote
unknown. Posted July 27, 2011 Report Posted July 27, 2011 AM si eu unu de nokia il postez peste vreun an doi cand nu mai este telefoane la care sa foloseasca..app,asta decodeaza si cele cu simbyan,android etc...adica telefoanele noi?Sau e deala care decodeaza doar dealea de pe timpul lui Nemessis? Quote
Moderators Dragos Posted July 27, 2011 Moderators Report Posted July 27, 2011 AM si eu unu de nokia il postez peste vreun an doi cand nu mai este telefoane la care sa foloseasca..app,asta decodeaza si cele cu simbyan,android etc...adica telefoanele noi?Sau e deala care decodeaza doar dealea de pe timpul lui Nemessis?Ca tare demult a plecat neme.. Quote
FearDotCom Posted July 27, 2011 Author Report Posted July 27, 2011 AM si eu unu de nokia il postez peste vreun an doi cand nu mai este telefoane la care sa foloseasca..app,asta decodeaza si cele cu simbyan,android etc...adica telefoanele noi?Sau e deala care decodeaza doar dealea de pe timpul lui Nemessis?Da "decodeaza doar dealea de pe timpul lui Nemessis" Daca sti poti sa il modifici sa decodeze orice model...Daca postez eu sursa la programu ala de decodat telefoane nokia ?? ce zici ? eu nu trebuie sa astept 1-2 ani pana o sa postezi tu sursa pt ca o am.. adica am mai multe da nu vreau sa le fac publice Quote
sese Posted July 27, 2011 Report Posted July 27, 2011 "cand nu mai este telefoane" unul mai analfabet ca altul . Quote