albertynos Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 Pe toate forumurile se gasesc link-uri de la adf.ly sau site-uri de genul, toti vrem bani din acest serviciu.A aparut un new site :"To make a click exchange website, where you don't need to login.You get points by clicking ads (With the ratio of 1:1)And Framebreaking is allowed! That means you can use all your PTP links: Adfly, linkbe.e, linkbuck.s...When you visit the website the first time, your IP gets 5 points for free.."LinK : LeetClick.com v2.2PS: Eu l-am incercat, 22 clickuri in 5 ore, e ceva decat deloc nu?PSS: Intrati cu Google Chrome Quote
Wav3 Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 Pentru cei interesati, am eu un bot de PasteBin de vanzare (10$)..nu l-am postat aici ca stiu ca nu cumpara lumea.video : ?PasteBin BOT?? - YouTube Quote
teie Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 Si eu am cateva clickere adf.ly .5 mai exact . Merg toate dar trebuie proxy de care faceti rost de pe net . Daca vreti , bagati ID : CrissT_no1 sau mail CrissT_no1@yahoo.com si vorbim acolo pretul (doar Paypal sau Alertpay ) Quote
kefdekef Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 am si eu cont adf.ly dar platesc foarte putin per click insa daca ai un site bun poti face bani. Va recomand un alt site trafficrevenue.net ce il are un american si care face plata paypal la fiecare 24 de ore, si are si cash uot mic. la 5 dolari poti retrage suma. Sper ca v-am fost de ajutor Quote
ovidelu47 Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 Uitate si tu daca functioneaza acel link ca scrie ca e expirat.Pe toate forumurile se gasesc link-uri de la adf.ly sau site-uri de genul, toti vrem bani din acest serviciu.A aparut un new site :"To make a click exchange website, where you don't need to login.You get points by clicking ads (With the ratio of 1:1)And Framebreaking is allowed! That means you can use all your PTP links: Adfly, linkbe.e, linkbuck.s...When you visit the website the first time, your IP gets 5 points for free.."LinK : LeetClick.com v2.2PS: Eu l-am incercat, 22 clickuri in 5 ore, e ceva decat deloc nu?PSS: Intrati cu Google Chrome Quote
ovidelu47 Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 Pentru cei interesati, am eu un bot de PasteBin de vanzare (10$)..nu l-am postat aici ca stiu ca nu cumpara lumea.video : ?PasteBin BOT?? - YouTubePot face views la adf.ly sau cum e faza ca nu prea am inteles ?Si teie sunt functionale acele boot-uri si la ora actuala? Quote