IliePalarie Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 (edited) Official website: Father CrypterFeatures:+Unique Stub Gnerator with new engime, more powerfull than never.+Compatible with windows 2000/XP/Vista/7 (x86 and x64)+Advanced stub startup (kaspersky run-time bypass)+Works with all "crypt able" files (rats/bots/keyloggers/stealers/etc)+Updates each week, live support.+No dependenciesClient:All extra options are included directly in stub, this way crypted files will be fud more time.Unique Stub Gnerator:USG Options:Advanced Options:+Hash randomization, Integer randomization, Code scrambler.Resource Options:+Loadresdata(default vb6 function), Loadresource(custom function)String Encryptions:+Splitter, XRL, HybridStub Encryptions:+Ultra, Ds2Extra options:+Commandline support+Fake message+StartupPrice: 100 USD for three months.Payment options: Plimus, liberty reserve, moneyBookers, alert pay, money gram, bank transfer and western union.This is first version, many other options will be added in v2.Any features can be added by request. Edited August 10, 2011 by IliePalarie Quote
Jester Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 USG - ca si idee - este furat de la FC. Quote
Wav3 Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 USG - ca si idee - este furat de la FC.Poate pentru ca au acelasi owner..Succes la vanzari BUNNN.Vouch for this guy. Quote
Paul4games Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 Este facut de BUNNN si sunt beta tester iar ce pot sa spun este ca nu ama vut probleme cu el pana acum, daca gasesc un bug sau ceva imediat ii zic lui bunnn si il fixeaza iar engineul din cate stiu este scris de la 0 deci nu este un fc rip sau ceva de genul... Quote
XandZero Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 Este facut de BUNNN si sunt beta tester iar ce pot sa spun este ca nu ama vut probleme cu el pana acum, daca gasesc un bug sau ceva imediat ii zic lui bunnn si il fixeaza iar engineul din cate stiu este scris de la 0 deci nu este un fc rip sau ceva de genul...Si cei care au avut FLY CRYPTER nu primesc parca 1 luna cadou?Si nu mai face oferta la cei romani ca la FC? Quote
Paul4games Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 (edited) Si cei care au avut FLY CRYPTER nu primesc parca 1 luna cadou?Si nu mai face oferta la cei romani ca la FC?Ba da din cate stiu cei care au inca licenta la fly crypter pe 8 luni sau mai mult primesc o luna gratis iar pentru romani e doar 30$.Ps :Discutatii mai multe cu BUNNN pentru ca el stie mai bine ce vrea sa faca. Edited August 10, 2011 by Paul4games Quote
XandZero Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 Ba da din cate stiu cei care au inca licenta la fly crypter pe 8 luni sau mai mult primesc o luna gratis iar pentru romani e doar 30$.Mersi mult , am sa vorbesc cu BuNNN. Quote
IliePalarie Posted August 10, 2011 Author Report Posted August 10, 2011 Fly Crypter nu se mai vinde ! , iar pentru RO pretul este de 50 $ . Quote
B3st Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 @Jester Lol, yo am inventat numele ala "USG", normal a fost "AUSG" automatically unique stub generator.Dar mi-am dat seama ca nu e automat deloc.@XandZero Ce treaba are fly crypter cu father crypter ?Mai ales pt romani, care au platit 8 euro. Quote