7z3p Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 De multa vreme caut un browser,in afara de Bolt care are o calitate proasta pentru video, care sa suporte flash,adica sa pot vizualiza videoclipuri pe youtube. Sau niste setari ceva. Am un nokia C3. Cu acest browser Bolt ma pot uita dar are calitatea f proasta la video. Altceva nu am gasit Quote
XgaMeR Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 Din cauza ca nu are suficienti pixel. Quote
dragosh1904 Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 dar browserul integrat nu merge poti folosi si UC mobile-fastest phone browser, best web browser on phone. Quote
pr00f Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 Nokia C3-ul t?u folose?te Symbian, deci de ce nu folose?ti aplica?ia pentru YouTube ? E mai practic?, ?i nu m?nânc? atâta net. Quote
PePe Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 De multa vreme caut un browser,in afara de Bolt care are o calitate proasta pentru video, care sa suporte flash,adica sa pot vizualiza videoclipuri pe youtube. Sau niste setari ceva. Am un nokia C3. Cu acest browser Bolt ma pot uita dar are calitatea f proasta la video. Altceva nu am gasitsi eu am un Nokia cu platforma Symbian, descarca pluginul asta il instalezi...then enjoyhttp://m.youtube.comEdit: Recomand: Opera 4Mobile Quote
selected Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 Incearca sa intri pe m.youtube.com si sa descarci aplicatia pentru Symbian. Am avut si eu un N95 si nu reuseam sa intru pe YouTube din browser, doar din aplicatia lor. PS: Mergea blana pe Wi-fi. Quote
kozy Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 Incearca opera mini.Mie imi merge snur. Quote
Scorpionadi Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 Nokia c3 nu are sistem de operare , deci nu se pot instala fisiere cu extensia .sis sau .sisx , asa ca cel mai bine foloseste Opera pentru mobil de la nokia de pe site. Ai aici un link : Ovi Store: Download Opera Mobile web browser and many other games, wallpaper, ringtones and mobile apps on your Nokia phone Quote