Jump to content
j1g0

j1g0 ataca!!!

Recommended Posts

Posted

gigaevil e un securist basit.proprun sa constituim un juriu, un fel de stabor in care fiecare propunere sa fie supusa la vot.in aceasta zi mare, as fi preferat sa fac acest topic in 23 august...in fine.propun ca semnaturile sa devina dofollow si sa poata fi vandute ca pe DP.

cine e pentru?

Posted

Baiete tu chiar te-ai tampit?

Tu esti membrul ala dintr-o comunitate care face reclama negativa. E chestie de marketing?

Termina cu prostiile si fi serios.

Posted (edited)

nu e nicio chestie de marketing sau aranjamente.asta ar fi al 2-3 lea ban pentru parerile mele.da, la modul serios vrem DOFOLLOW, cel putin eu si nu sunt singur..

screen :)

33119623.jpg

Edited by j1g0
screen
Posted

F*tu-va reforma-n gat sa va f*t de animale, vrei dofollow dai drumu si fa-ti forum de securitate noi suntem multumiti asa cum e asta. Sa vezi cand si-o bate Mosad pula de tine ce rau e atunci. De unde dracu apareti ma?

Posted

j1c0,cum ti-am mai zis,daca pun mintea ta unei vaci incepe sa paste in asfalt la cat de cretin esti.Si d3v1l,pula mica ce esti,paremi-se esti kyller de pe starcs care vroia sa ma arda cu CET-ul,adu-ti aminte de unde si-a luat bataie CET-ul recent si dupa comenteaza.( in caz ca nu esti ala,du-te in pula mea si tu)

Posted

Ca sa lamurim situatia,j1c0 trage si viseaza ca il bag in seama.Nu il cunosc,nu am nici o tangenta cu el,e doar un ratat care nu stie cum sa atraga atentia asupra lui.J1c0,ia-te de mana cu gigaevil (inclusiv kyler0)si carati-va de aici,sunteti degeaba.

Posted
de curiozitate :)) cu cine din cet ? =))))))))))))

Probabil cu C.E.T-ul (constructia)are vreo 260m ,iti dai seama ca spargea un cartier intreg.

Nu are rost sa mai comentam aiurea ca iar facem 3 pagini de posturi inutile,rog un moderator/administrator sa inchida acest thread .