SilviuCS Posted August 28, 2011 Report Posted August 28, 2011 Source Code:#1074561 - PastiePics:Flooding:Port Scanning: Quote
PingLord Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 Intrebare :python pastie-1074561.py Traceback (most recent call last): File "pastie-1074561.py", line 65, in <module> parser.add_option("-p","--port",help="Port to flood",type="int",dest="port") File "/usr/lib/python2.7/optparse.py", line 1020, in add_option self._check_conflict(option) File "/usr/lib/python2.7/optparse.py", line 995, in _check_conflict option)optparse.OptionConflictError: option -p/--port: conflicting option string(s): -p, --port Quote
cmiN Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 Cel mai redundant si buggy cod pe care l-am vazut vreodata. Quote
Lubbock Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 Scuzati-ma daca va enervez, dar sunt incepator in Python.Am copiat tot de pe pastie si am pus intr-un notepad care l-am facut .pyIntrebarea mea este: trebuie sa il incarc undeva, sau sa il deschid in calculator? Pentru ca atunci cand il deschid, o fac cu Notepad automat. Quote
nedo Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 trebuie sa instalezi python intai, in cazul in care nu l-ai instalatCa sa executi programul il executi fie prim python fisier.pyfie setezi ca fisierele py sa fie deschise automat cu python. Quote
Haceru Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 (edited) Daca fisierele .py sunt setate pentru a fi deschide in python si executi fisierul.py dublu click(open) se va inchide automat fereastra.Revenind la scriptul postat. File "test.py", line 65, in <module> parser.add_option("-p","--port",help="Port to flood",type="int",dest="port") File "C:\Python27\lib\optparse.py", line 1020, in add_option self._check_conflict(option) File "C:\Python27\lib\optparse.py", line 995, in _check_conflict option)optparse.OptionConflictError: option -p/--port: conflicting option string(s): -p, --portlinia 59 - parser.add_option("-p", "--port",help="Port of attack",type="int",dest="port",default=None)linita 65 - parser.add_option("-p","--port",help="Port to flood",type="int",dest="port") Edited September 2, 2011 by Haceru Quote