Jump to content
SilviuCS

Yahoo este de vanzare!

Recommended Posts

Consiliul de Administratie al Yahoo are de gand sa vanda compania. Vestea vine ca o completare a concedierii CEO-ului Carol Bartz.

Sursa care a dezvaluit informatia privind scoaterea la vanzare a Yahoo, este aceeasi care a dat presei informatiile privind concedierea CEO-ului, cu alte cuvinte, este credibila. Potrivit Business Insider, sursa a spus ca "Yahoo este dispusa sa vanda oricarui investitor serios".

yahoo_building1.jpg

Pe cat de socanta este decizia Yahoo, care vine intr-o perioada critica pentru industria IT la nivel mondial, pe atat de logica este in conditiile in care compania a devenit un gigant cu picioare de lut, care trebuie "insanatosit" rapid.

Yahoo este acum un conglomerat care reuneste activitati media, de continut si comunicare, a facut investitii solide in aceste segmente, dar nu are o viziune unitara asupra produselor sale, scrie presa straina.

In ciuda activitatii intinse in atat de multe segmente, Yahoo a ramas mult in urma Google. Actionarii acuza faptul ca pierd bani iar decizia eliminarii unui CEO a fost surprinzator de rapid (cateva ore) urmata de decizia vanzarii companiei. Asta nu inseamna decat - pe bursa speculatiilor - ca siguatia de la Yahoo nu este tocmai roza.

[+]Source Yahoo este de vanzare! | Hit.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...