Jump to content
crs12decoder

RST court

Recommended Posts

Posted

Eu initial intelesesem ca e pentru Market. Dar nu prea sunt conflicte acolo. Iar acolo, totul tine de cat ii duce capul pe cumparator si vazator. Daca o sa plece toti de la ideea "Nu am incredere in nimeni" o sa fie in regula.

De ce ar fi nevoie de "Court"? Ca te injura Vasile? Asa si? Primeste avertisment, apoi ban. Si nu o sa se mai repete. Flame-urile nu se rezolva asa...

Parca am fii copii, chiar nu suntem in stare sa aratam ca suntem maturi, ca putem rezolva singuri o "disputa"?

Posted

Nemessis a venit cu propunerea iar de la plecarea lui s-a mai tras un partz de inaintare si s-a oprit de tot.

Mi s-a parut o idee buna, creste activitatea forumului nu e vorba doar de rezolvarea disputelor. Sunt unii useri, mai vechi, mai activi care calca gresit si care nu pot fi judecati doar de un singur om. Ar fi firesc sa existe mai multi.

Pareri pro si contra vor fi mereu... daca venea nemessis cu propunerea de redeschidere erau majoritatea pro asa cum au fost cand a venit el primul cu ideea.

[edit]

Daca stau sa ma gandesc ar fi interesant ca un user sa fie judecat de utilizatori cu greutate de vot in functie de rep power, vechime si numar de posturi. Asta pentru ca un user poate fi vazut in mod diferit de la persoana la persoana. Ar fi o comunitate mai activa.

Daca totusi considerati ca nu e timp si pentru asa ceva.

Cum credeti. Dar cel putin sa fie un mesaj de anuntare ca nu se va mai face.

Posted

RST Court din cate stiu eu s-a vrut a fi pt RST Market, nu pentru confilictele de pe forum.

Toata lumea a fost si este de acord cu RST Court, atata timp cat cineva se ocupa de el. Sunt multe persoane care vor sa se ocupe, dar din pacate nu au "puterea" necesara. Iar cei care o au nu au chef sau timp.

Nu cred ca avem nevoie de rst court acum. Nu am mai vazut un tutorial calumea de vreo 2 luni. Ce tutorial :)) deja exagerez, nu am mai vazut un post bun de cateva luni :))

Ar trebui facut ceva in privinta asta, nu RST Court. O sa fie si RST Court, dar mai incolo, sa se merite si dupa.

Singur sau doar 2-3 persoane nu pot sa stea sa posteze pt celelalte 10 mii. In ultimul timp am postat din ce in ce mai rar si cred ca asa va ramane, am fost si eu plecat, anul asta am bac.. etc (in fine, nu va intereseaza... ideea e ca nu mai pot sa fiu chiar asa de activ...).

Daca ar posta fiecare cate un tutorial calumea, macar 1 pe luna, sau ceva interesant, ar fi perfect. (asta asa... ca un apropo :)))

Parerea mea.

Posted
RST Court din cate stiu eu s-a vrut a fi pt RST Market, nu pentru confilictele de pe forum.

Toata lumea a crezut asta din cauza ca nemessis a dat un exemplu RST Market dar principiul se aplica pentru toate categoriile. Lumea daca l-a vazut pe nemessis ca a dat exemplu RST Market a crezut ca e doar pentru market dar au crezut prost. Era in general pentru conflicte. Cand cititi ceva, cititi in intregime ce scrie un om nu pe sarite. Nu inteleg cum 50% din forum a crezut ca e vba doar de market.

Coaie. Lasati garantia si suportul. Era un simplu exemplu. E vorba de sistemul prin care comunitatea sa judece anumite conflicte de pe forum, nu e vorba doar de market si garantii.

Forumul poate se degradeaza dar atata timp cat nu se creaza o anumita interactivitate in el nu se va face nimic.

S-a inceput cu team-urile. Un lucru foarte bun, chiar laudabil. Ma asteptam sa dea ceva mai mult randament dar e bine.

Forumul inainte in afara faptului ca avea useri mai de calitate avea si mai mult haz.

Daca nu se vrea, sau nu e timp, asta e.

Closed.

Posted
Nu inteleg cum 50% din forum a crezut ca e vba doar de market.

Pentru ca asa a dat impresia.

Eu am intels ca a fost facut pt conflictele de pe market, unde este vorba despre bani, unde userul iese in paguba, nu pierde doar un amarat de cont... etc

Pt celelalte cazuri nu vad de ce ar fi nevoie un sistem de genu, exista moderator.

Acum daca am inteles gresit, ma scuzati.

Closed.