dorin12 Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Am placa video nVIDIA GeForce 7900, Windows XP.AM cd`ul cu drivere original de la placa.Totusi, cand urmaresc filme dupa 5-10 minute de vizionare incepe sa se faca ecranul negru pt o secunda, iar revine la film, iar negru putin si tot asa.Nu se opreste pana nu dau restart.La fel se manifesta si cand las pcul sa stea.Daca il las sa stea 5minute iar incepe...se intuneca ecranu iar revine la normal iar se intuneca...tot asa.Stie cineva care ar putea fi problema? De precizat e ca atunci cand am instalat driverele imi aparea ceva in timpul instalarii : this driver didn't pass windows logo bla bla bla ceva de genu...si cu continue anyway sau stop..am dat continue anyway. Multumesc anticipat! Quote
AhEaD Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Drivers - Download NVIDIA Driversincearca cu driverele de acolo, posibil ca cele de pe cd`ul tau sa fie depasite. 1 Quote
nedo Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Dupa cum a spus bebe, verifica racirea, totusi pentru a fi sigur daca ai posibilitatea, verifica pe un alt monitor. Tind sa cred ca daca ar fi o problema de racire probabil s-ar restarta calculatorul sau s-ar bloca. Quote
dorin12 Posted September 19, 2011 Author Report Posted September 19, 2011 Cu racirea pe la 36de grade...33...cam asa...rar de tot ajunge la 40, cand e cald tare in camera.Am sa incerc cu driverele si revin cu mesaj.S-a rezolvat.Mersi mult baieti si in special AhEaD, a mers cu driverul ala se pare ca era intr-adevar prea vechi. Quote