OrIaX Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Vand emailuri fresh targetate pe categorii/nise.Toate sunt fresh si dump-ul e facut la comanda.Postati aici cererile voastre. (daca nu am pe stoc dureaza maxim 24 de ore).Nu sunt mailuri luate cu crawlere sau programe de genul. Quote
iustin86 Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Vand emailuri fresh targetate pe categorii/nise.Toate sunt fresh si dump-ul e facut la comanda.Postati aici cererile voastre. (daca nu am pe stoc dureaza maxim 24 de ore).Nu sunt mailuri luate cu crawlere sau programe de genul.As dori daca se poate toate mailurile tinerilor intre 18-27 de ani, din Romania, activi online care folosesc ebanking si sunt atrasi de site-urile de reduceri/vouchere gen groupon.ro,reddeal.ro, frecventeaza si cumpara de pe acest gen de site-uri, targetate pe orase. Quote
OrIaX Posted September 21, 2011 Author Report Posted September 21, 2011 De aia s-a dus totul pe pula aici, o gramada de "destepti" si de "smecheri". Vreti totul gratis si aveti impresia ca nimeni nu e mai destept ca voi.De dragul discutiei: Ai vrea si totul pe la 15 20 de lei? * ironicN`am chef de polemica. Quote
OrIaX Posted September 22, 2011 Author Report Posted September 22, 2011 As dori daca se poate toate mailurile tinerilor intre 18-27 de ani, din Romania, activi online care folosesc ebanking si sunt atrasi de site-urile de reduceri/vouchere gen groupon.ro,reddeal.ro, frecventeaza si cumpara de pe acest gen de site-uri, targetate pe orase.Aici ceri mailuri ale persoanelor care folosesc ebanking .... parca era in TOS chestia astaPersoane care folosesc siturile de vouchere se rezolva dar cu varsta si targhetate pe orase... asta e comanda grea spre imposibila dar daca reusesc asa ceva iti dau un semn... Quote
iustin86 Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Aici ceri mailuri ale persoanelor care folosesc ebanking .... parca era in TOS chestia astaPersoane care folosesc siturile de vouchere se rezolva dar cu varsta si targhetate pe orase... asta e comanda grea spre imposibila dar daca reusesc asa ceva iti dau un semn...Am specificat persoane care folosesc ebanking, pentru ca am nevoie de oameni care cumpara online cu cardul, eu vanzand vouchere on-line prin intermediul site-ului meu. N-are nici o legatura expresia "persoane care folosesc ebanking" cu frauda online, e exact nisa de care am nevoie.Salutari, Iustin. Quote
florin2012 Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 trimite-mi te rog provenienta lor si pretul , sa vad despre ce e vorba sunt interesat Quote