GarryOne Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Am instalat linux mint debian edition.Problema e ca nu imi merge microfonu, cand merge cand nu merge, la fel si sunetul uneori aprind pc-ul si nu merge, tre sa dau un restart si dupa aia merge.Am cotrobait pe la sound preferences, am ales hardware, insa cand zic ceva, nu se misca deloc bara aia, e 0. Microfonul e de la webcam. Oare de ce sa fie problema si cu sunetu si cu microfonu, de la compatibilitate ? Cum pot rezolva ? Quote
DuTy^ Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 ai placa integrata? sau ti-ai cumparat-o tu? Quote
yo9gjx Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 De curiozitate instaleaza Cheese si vezi cum vede webcamul. Problema mai apare la cele Deluxe, au incorporat o porcarie de microfon cu electret functioneaza bine doar cu uvcvideo driver. Testeaza cu Cheese si vezi ce iese. Daca nu pune un microfon normal. oricum au calitate superioara celor de pe webcamuri. Quote
GarryOne Posted September 24, 2011 Author Report Posted September 24, 2011 placa audio e externa.Camera e de la Logitech HD 720p si vine prin USB.Imd testez cu cheese si revin. Quote
DuTy^ Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Eu am backtrack 5 si cu placa externa, imi facea si mie sunetu figuri, cand se auzea cand nu, si nu am reusit sa aflu de ce? eh pe placa integrata nu mai face figuri Quote
Flubber Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 alsamixer in CLI, si asigura-te ca ai level maxim la "<stuff> mic"unde <stuff> poate fi: Front, bla bla Quote
Robert1995 Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Eu folosesc ubuntu si sunt foarte multumit adica totul pare asa curatOntopic : imi merge microfonul pe ubuntu Quote
orion.hacker Posted September 25, 2011 Report Posted September 25, 2011 scrie alsamixer intr-un terminal...apoi verifica sa nu fie pe MM(Mute)daca din intamplare ai la una MM selecteaz-o si apasa M verifica si in Sound Preferences daca e bifata aia (e posibil sa fie 2: internal si external) Quote