Jump to content

orion.hacker

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by orion.hacker

  1. vre-un moderator p-aicisha care sa mute post-ul si sa-l "arda" pe creator?
  2. eu am maine examen la programare...si unul din profi s-a hotarat sa modifice subiectele posbile:| azi m-am trezit ca dau numai din backtracking:)) poate cineva sa-mi dea un simplu exemplu(in C de preferat sau c++)..cu explicatii la fiecare linie?...gen cel de sus...
  3. TheTime , decripteaza asta e un mesaj special pentru tine..
  4. Creezi un BookMark ii dai numele Spam si pui la URL script-ul respectiv. Intri pe Facebook pe wall-ul <victimei> si apesi pe acel bookmark. Sper sa va fie de folos. How to Spam Facebook? - YouTube
  5. Pentru Linux..the easy way... WEP -Gerix : How to Crack Wep Passwords - YouTube Wpa / Wpa2: Metoda 1- Reaver: How to crack wpa/wpa2 passwords with Reaver - YouTube Metoda 2- Gerix: How to crack wpa / wpa2 passwords with GeriX - YouTube Sper sa va fie de folos..
  6. la unele nu merg > cele care au mac filter Am rupt vre-o 3...intr-o ora...
  7. la mine nu merge "get diap list"...dar le introduc manual..si merge...am vre-o 20 sparte pana acu:)
  8. dupa parerea mea ...nokia n9 este un shit pe langa Samsung Galaxy S2 , IPhone 4GS sau HTC
  9. Eu stiam ca hacker prin definitie...inseamna un om caruia ii place sa lucreze cu programele...dar datorita furturilor/spargerilor de servere/site-uri..etc... acea definitie nu mai este valabila.... Victimile nu stiau care e definitia cuvantului hacker...dar stiau ca are legatura cu cei pasionati de Pc-uri...asa ca au dat vina pe Hackeri...si de atunci...toti is hackeri:)) asta am retinut de la un documentar de acu 3 ani:)))
  10. scrie alsamixer intr-un terminal...apoi verifica sa nu fie pe MM(Mute) daca din intamplare ai la una MM selecteaz-o si apasa M verifica si in Sound Preferences daca e bifata aia (e posibil sa fie 2: internal si external)
  11. te urci pe casa:)) sau cauti ceva tabla...si stai pe langa ea;)
×
×
  • Create New...