trasca005 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Salut!Am o problema cu un card mmc de 1gb:( Am formatat telefonul nokia 7610 cu cardu in el..si acum imi cere parola..Daca se poate stie cineva cum sa pot sparge aceeasta parola sau sa formatez cardu ..Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedo Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Incearca cu 12345, in caz contrar incearca sa conectezi telefonul direct la calculator, ar trebui sa detecteze telefonul ca mass storage device. Daca face asa formateaza cardul de acolo. Testeaza dupa asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Ciudat...formateaza-l in alt nokia.In al meu daca formatez cardu scoate si parola de pe el .Incearca printr-un card reader cu HP USB Format Tool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finutu Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Bagi cardul intr-un card reader conectat la pc si stergi partitiile cardului, eu le-am sters cu windows fara ale programe , am dat sa instalez windowsul si o sa iti apara acolo la partitii si ii dai delete la partitia cardului( iti apare aparte de hard ).Cardul nu o sa mai functioneze fara partitii, ii dai un format cu HP USB Format Tool si o sa faca partitiile inapoi.Testat de mine si merge 100%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...