Nytro Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 VIDEO: Maine se lanseaza iPhone 5. Cum ar trebui sa arate?de Radu Eftimie | 3 octombrie 2011Pentru ca iPhone 5 va fi cu siguranta lansat pe piata maine, ne-am gandit sa adunam cele mai vehiculate informatii care au aparut pana acum despre viitorul smartphone de la Apple si sa vi le prezentam.Ce asteapta fanii de la urmatoarea generatie de telefoane Apple? Procesor dual-core identic celui folosit pe tableta iPad 2, dar si memorie suficienta pentru orice... 1 GB RAM, ecranul ar trebui sa fie mai mare (de 3,7 sau 4 inci) dar cu aceeasi tehnologie - retina display.In plus, tot pasionatii Apple ar vrea ca telefonul sa nu fie mai gros de 8 mm si sa fie dotat cu o camera foto de 8 MP.Multi incercat sa propuna un design concret pentru iPhone 5 pe baza zvonurilor privind dotarile hardware ale telefonului. Mai jos puteti urmari cateva clipuri create pe baza informatiilor "scurse" pe net.Pe 4 octombrie, la ora 8 seara - ora Romaniei - vom afla care dintre aceste previziuni au fost adevarate.Sursa si videoclipuri:http://www.hit.ro/telefoane-mobile/Maine-se-lanseaza-iphone-5-Cum-ar-trebui-sa-arate 1 Quote
Finutu Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 A rupt p* in 2 astia cu iphone-ul lor.Ii schimba designul si ii baga o camera mai mare si memorie si gata iphone5. Quote
co4ie Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Da... de la IShit 3 in coace tot ce ai facut e sa schimbe design`ul... nimic inovator si nimic folositor + ca eu nu inteleg de ce se bucura lumea atat la un telefon de 2 bani cu SO de 1 ban dar care costa de 2x mai mult ca celelalte optiuni de pe piata!! Sincer nu am vazut 2 oameni care sa se foloseasca de puterea unui smartphone la maxim .. 99.8% il foloseswc pt telefon si sms .. nu au net ca sa foloseasca e-mail`ul/browser...si chiar daca ar avea ar citi numai spam`uri si alte cacaturi de genul !! Pe mine stirea cu Iphone X sincer ma lasa rece in primul rand pt ca se face atata scandal pentru (cel mai mare) nimic (sin lume) si in al 2 lea rand pt ca apple va da cu, curu` de pamant asa tare incat se va simti ca si cutremurul din japonia!!Si gusturile oamenilor nu se discuta... nu am nimic cu cei care cumpara produse apple ... am ce am cu cei care le cumpara pt ca asa e la moda , ca sunt scumpe si ca pizdele casca ochii la iphone (chiar daca ei uita sa se stearga la cur dupa ce se caca) !! Quote
adonisslanic Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Omul de deasupra mea are c04ie Anyways, am discutat cu destui utilizatori de iPhone si apple products, si cand incep sa dezbat cu ei avantaje si dezavantaje, de cele mai multe ori nu prea au ce si cum sa argumenteze motivul practic al cumpararii unui produs marca Apple :\ Doar popularitatea... -sigh- <(-.-)> Quote
immun3 Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 samsung e mult peste si la pret si performante ! parerea mea Quote
co4ie Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 samsung e mult peste si la pret si performante ! parerea meaDe asta am SGS si urmeaza un SGS2 .. + ca avantajul net ar orcarui telefon cu SO open source este ca daca stii sa te joci cu kernel-ul si daca ai rabdarea necesara iti polti transforma telefonul intr-o bijuterie !! Quote
adonisslanic Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 am SGS II si am rootat telefonul si am pus VillainROM pe el, si face overclock pana la 1.6 ghz dual core, stabil, cu temperatura normala O_o So yeah.... :3 Nexus Prime o sa fie interesant, probabil va fi concurenta principala pentru iPhone 5? Quote
LLegoLLaS Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 De banii aia n-as cumpara iphone nici batut.Aceleasi motive ca si mai sus.Singuru' iChestie care il am e un iPod nano generatia 2 de care is multumit ca se aude tare,clar si suporta j'de mii de formate + jocuri +plugins + visualizations + plm DAR cu alt soft modet adica ROCKBOX, ala original e praf Quote
immun3 Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 prea multa reclama pentru nimic, e un bullshit , la 4 ma chinuiam juma de ora sa raspund la tel, si in plus toti cocalarii si pisi au iphone si toti somerii, asa ca pass Quote
edutu20 Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 About iPhone 4SOn AT&T, Verizon,and Sprint.Available October 14Starting at $199*sursa: Apple Retail Storeconcluzia: Ip5 e de fapt Ip4 S Quote