Jump to content
kav_detox

Illuminati.org

Recommended Posts

Posted (edited)

Am citit un articol aici http://www.lovendal.net/wp52/conspiratia-site-ului-illuminati-org-ce-pregateste-illuminati-pe-7-decembrie-2011/ si mi s-a parut interesant... (recomand sa-l cititi)

Vad ca tipul aduce argumente serioase...

M-am uitat putin pe wikipedia la data de 7 decembrie, iar la evenimente nu ar fi ceva de remarcat.. probabil: 1941: Al doilea r?zboi mondial: Atacul masiv al avia?iei japoneze asupra flotei SUA de la Pearl Harbor

Sa fie oare al 3-lea razboi mondial? Eu stiam ca a inceput deja... prin iran pe acolo mor la secunda. Si mai auzisem pe undeva ca 'ochii' pregatesc un al treilea rezboi mondial. Bine, acest lucru nu poate fi fixat printr-o numaratoare inversa, dar sunt curios ce ar putea fi.

Acum in privinta siteului ce sa zic... cum era de asteptat, nu e ceva ce ar vedea toti. Chiar daca s-ar uita in sursa, sunt destui care nu dau din scroll in jos ca sa vada ca e un script cu numaratoare inversa.

Voi ce parere aveti?

Edited by kav_detox
Posted (edited)

Nu merge link-ul tau ..., cel cu levondal.net

Le: nu merge nici asta al 2-lea care l-ai pus.

Da 403

Forbidden

You don't have permission to access /wp52/conspiratia-site-ului-illuminati-org-ce-pregateste-illuminati-pe-7-decembrie-2011/ on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

le2: chiar si daca incerc sa accesez doar site-ul, nu functioneaza. da tot 403

Le3: se pare ca merge cu un proxy online

Edited by nedo