kav_detox Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 (edited) Am citit un articol aici http://www.lovendal.net/wp52/conspiratia-site-ului-illuminati-org-ce-pregateste-illuminati-pe-7-decembrie-2011/ si mi s-a parut interesant... (recomand sa-l cititi)Vad ca tipul aduce argumente serioase...M-am uitat putin pe wikipedia la data de 7 decembrie, iar la evenimente nu ar fi ceva de remarcat.. probabil: 1941: Al doilea r?zboi mondial: Atacul masiv al avia?iei japoneze asupra flotei SUA de la Pearl HarborSa fie oare al 3-lea razboi mondial? Eu stiam ca a inceput deja... prin iran pe acolo mor la secunda. Si mai auzisem pe undeva ca 'ochii' pregatesc un al treilea rezboi mondial. Bine, acest lucru nu poate fi fixat printr-o numaratoare inversa, dar sunt curios ce ar putea fi.Acum in privinta siteului ce sa zic... cum era de asteptat, nu e ceva ce ar vedea toti. Chiar daca s-ar uita in sursa, sunt destui care nu dau din scroll in jos ca sa vada ca e un script cu numaratoare inversa.Voi ce parere aveti? Edited October 6, 2011 by kav_detox Quote
nedo Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 (edited) Nu merge link-ul tau ..., cel cu levondal.netLe: nu merge nici asta al 2-lea care l-ai pus.Da 403ForbiddenYou don't have permission to access /wp52/conspiratia-site-ului-illuminati-org-ce-pregateste-illuminati-pe-7-decembrie-2011/ on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.le2: chiar si daca incerc sa accesez doar site-ul, nu functioneaza. da tot 403Le3: se pare ca merge cu un proxy online Edited October 6, 2011 by nedo Quote
kav_detox Posted October 6, 2011 Author Report Posted October 6, 2011 (edited) Conspiranedo, intra cu ipul tau... sau pe alt browser Edited October 6, 2011 by kav_detox Quote