Jump to content
Brabus

Pariuri sportive ce cunostinte detineti

Recommended Posts

Posted

Ce cunostinte aveti despre acestea, se merita sa joci? Care sunt riscurile pe care ti le expui? Dependenta va fi asa mare cum se zvoneste? Care sunt casele ideale pentru a juca? Ce sfaturi puteti oferi pentru incepatori?

Posted

Dependenta e mare, sansele de castig sunt medii, depinde mult de noroc, de cat de mult sti despre echipele care joaca (slabiciuni, avantaje etc.) in orice caz e o pierdere de timp si bani ;)

Posted

nu prea cred eu ca e pe noroc poti sa joci la sigur si sa castigi mult astea la live-uri pe net :) am un tov ( le are cu fotbalul) baga in fiecare zi cate 1 leu a castigat odata 5 milioane si odata 4 asta in 2 luni, acum nu prea mai joaca :) ... la curse de cai sa nu bagi ca e magarie :) scrie live pe tv dar sunt reluari a pierdut unu 1 milion la final a luat-o razna calul lui

Posted (edited)

am jucat si 3-4 lei si am scos 2 mil.la inceput o sa ai sanse mari de castig.dupa 2-3-4 bilete pierdute la limita (ultim meci,ultimele min, meci cu cota de rahat) iti mai scade entuziasmul (pierdut 8 mil vara asta pe un meci de rahat) (pierdut ieri 5 sute pe venezuela - argentina, cota 1,5) deci iti scade entuziasmul si o sa ai o mare reticenta in a juca nebuneste.urmatorul pas devine alegerea cotelor intre 1,5-2, joci pe mai putine meciuri si sume mai mari.cand ajungi sa iti pui problema asa e un semn clar de dependenta!

da e un mare rahat.

---

ca totul sa fie complet cumpara si niste xanax.xanax, pariuri, pc si cofeina recomand cu, caldura.personal as trece direct la ketamina,ca tot are leg. cu, cursele de cai.

Edited by j1g0
edit
Posted (edited)

Dependenta nu e mare daca stii sa te controlezi.Cel mai bine este sa iti pui de la inceput o suma de bani deoparte din care vei paria(100 / 500 / 10 lei depinde de bugetul fiecaruia) si sa-ti stabilesti un target de 10.000/ 1.000 / 100 lei ,etc .Daca ajungi sa joci toti banii aia fara sa ai nici macar 1 leu profit inseamna ca pariurile nu sunt de tine,in schimb daca vezi ca lucrurile merg bine poti continua.

Trebuie sa privesti pariurile sportive ca un fel de investitie daca merge e bine,daca nu asta e...

Case online de pariuri iti recomand bet365/betfair/sportingbet .Evita bwin-ul deoarece sunt neseriosi.

Edited by tjt
Posted (edited)
Dependenta nu e mare daca stii sa te controlezi.Cel mai bine este sa iti pui de la inceput o suma de bani deoparte din care vei paria(100 / 500 / 10 lei depinde de bugetul fiecaruia) si sa-ti stabilesti un target de 10.000/ 1.000 / 100 lei ,etc .Daca ajungi sa joci toti banii aia fara sa ai nici macar 1 leu profit inseamna ca pariurile nu sunt de tine,in schimb daca vezi ca lucrurile merg bine poti continua.

Trebuie sa privesti pariurile sportive ca un fel de investitie daca merge e bine,daca nu asta e...

ce am zis si eu.unitati.dar iti dai seama ca, cu 10 lei nu poti incepe?ideea mea de pariat de acum e:

+ 1.5 goluri

evitat meciuri din romania

cota unui bilet maxim 20.

---

da in fct. de personalitate pot deveni un rahat pozitiv si din principul ca te invata de tanar de ex. cu sume fierbinti in mana.

Edited by j1g0
iara
Posted

@j1g0

Nu poti sa incepi cu 10 lei ?

10 * 2^3 [3 bilete de cota 2 ] = 80 de lei care iti ofera o alta banca ce poate fi investita mai bine.

O cota 2 se poate obtine foarte usor : 2 evenimente cu cote cuprinse intre 1.4-1.5 sau 3 evenimente cu cote intre 1.25-1.3 [ eu joc "nu se marcheaza in primele 15 minute"].

Posted
@j1g0

Nu poti sa incepi cu 10 lei ?

10 * 2^3 [3 bilete de cota 2 ] = 80 de lei care iti ofera o alta banca ce poate fi investita mai bine.

O cota 2 se poate obtine foarte usor : 2 evenimente cu cote cuprinse intre 1.4-1.5 sau 3 evenimente cu cote intre 1.25-1.3 [ eu joc "nu se marcheaza in primele 15 minute"].

pai stai mai, ca nu vorbim de single-uri.

3 meciuri sa zic, cota 1.3 (se gasesc usor) = cota 3.9 miza 5 lei = 19.5 lei

piramide le zice cica la astea care se incep "in felul asta".

nu inteleg ce vrei sa zici si cum tia dat 80 lei.