Jump to content
turnback

Occupy Wall Street Bucuresti 15 Octombrie

Recommended Posts

Posted

Ok, poate cineva sa faca o mica sinteza cu ce se intampla? :)) nu prea inteleg treaba, se vrea a se desfiinta Wall Street sau ce? xD Nu e ceva prea... brusc? O_o asa ceva ar trebui sa se faca in etape impartite pe durata a cativa ani, pentru ca lucrul care il va inlocui sa fie asimilat usor si treptat... In fine, care e treaba? O_O

Posted

Mi se pare o prostie, cel putin la noi. Din ce am vazut sunt putini, sunt prost organizati si comunica si mai aiurea.

Nu cred ca voi sustine niciodata o miscare ce e gandita si facuta prost, mai ales cand stim ca nu se va intampla nimic. Doar pentru a intra in rand cu lumea e prostie. Sunt lucruri mai constructive de facut in directia care o incearca "revolta" sau "revolutia" sau cum se numeste ea.

Posted
Doar pentru a intra in rand cu lumea e prostie.

Nu neaparat, numai ca trebuie sa nu intelegem gresit evenimentul si ce se vrea a fi el. In rand cu lumea ar trebui sa fim, multi si cu gura mare. Again, ideea e ok, am indoieli ca romanul intelege. Or sa fie de aia cu "Jos Basescu", "Jos Guvernul" si daca-i intrebi de ce-s acolo... i-a pus partidul.

Posted
Nu neaparat, numai ca trebuie sa nu intelegem gresit evenimentul si ce se vrea a fi el. In rand cu lumea ar trebui sa fim, multi si cu gura mare. Again, ideea e ok, am indoieli ca romanul intelege. Or sa fie de aia cu "Jos Basescu", "Jos Guvernul" si daca-i intrebi de ce-s acolo... i-a pus partidul.

Asta-i problema.