turnback Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Saw this, si mai auzisem pe cativa care erau foarte entuziasti cu privire la eveniment.Occupy Wall Street | Sambata 15 octombrie suntem chemati la Revolutia Mondiala! E timpul sa schimbam lumeaOcupa Romania (15 Octombrie) | FacebookSe vrea a fi o revolutie globala. Quote
Wav3 Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Like-urile din pagina de facebook parca ar fi lista cu idealuri a ungurilor. Quote
turnback Posted October 14, 2011 Author Report Posted October 14, 2011 Am mai gasit si aici ceva.#15octombrie #15OctUniv #globalrevolutionPare interesanta ideea. Numai ca am retineri cu privire la cum se organizeaza romanii nostri Quote
l34k Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 De ce nu faceti frate "Occupy Basescu's street" ? Quote
adonisslanic Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Ok, poate cineva sa faca o mica sinteza cu ce se intampla? nu prea inteleg treaba, se vrea a se desfiinta Wall Street sau ce? xD Nu e ceva prea... brusc? O_o asa ceva ar trebui sa se faca in etape impartite pe durata a cativa ani, pentru ca lucrul care il va inlocui sa fie asimilat usor si treptat... In fine, care e treaba? O_O Quote
Andrei Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Mi se pare o prostie, cel putin la noi. Din ce am vazut sunt putini, sunt prost organizati si comunica si mai aiurea.Nu cred ca voi sustine niciodata o miscare ce e gandita si facuta prost, mai ales cand stim ca nu se va intampla nimic. Doar pentru a intra in rand cu lumea e prostie. Sunt lucruri mai constructive de facut in directia care o incearca "revolta" sau "revolutia" sau cum se numeste ea. Quote
turnback Posted October 14, 2011 Author Report Posted October 14, 2011 Doar pentru a intra in rand cu lumea e prostie.Nu neaparat, numai ca trebuie sa nu intelegem gresit evenimentul si ce se vrea a fi el. In rand cu lumea ar trebui sa fim, multi si cu gura mare. Again, ideea e ok, am indoieli ca romanul intelege. Or sa fie de aia cu "Jos Basescu", "Jos Guvernul" si daca-i intrebi de ce-s acolo... i-a pus partidul. Quote
Andrei Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Nu neaparat, numai ca trebuie sa nu intelegem gresit evenimentul si ce se vrea a fi el. In rand cu lumea ar trebui sa fim, multi si cu gura mare. Again, ideea e ok, am indoieli ca romanul intelege. Or sa fie de aia cu "Jos Basescu", "Jos Guvernul" si daca-i intrebi de ce-s acolo... i-a pus partidul.Asta-i problema. Quote
Andrei Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 (edited) Cam asa a fost evenimentul. #OccupyBucharest si atacul trolilor | Alexandra Sanduleasa http://aurasmihai.ro/2011/10/video-de-la-occupybucharest/) Edited October 16, 2011 by Andrei Quote