Jump to content

Recommended Posts

Cred ca toata lumea stie deja de el. Totusi sper sa fie folositor.Nu l-am mai vazut postat.

JonDo este un program ce schimba ip-ul de pe browser [FireFox].

El se instaleaza in Mozilla Firefox, dar se poate opta dupa instalare si pentru descarcarea unui browser JonDoFox [in caz ca nu aveti Mozilla instalat].

Din pacate, viteza de navigara scade drastic cand utilizezi JonDo.

Daca sunteti de parere ca este nefolositor, optez pentru stergerea acestui thread.

Download : MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Sursa : JonDo – IP changer proxy programm

Dovada de functionare :

jondoo.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sal

Dau si eu un pic cu parerea, chiar daca nu stiu mare lucru, ca-i la moda. M-am jucat un pic cu citeva programe de acest gen, crezind ca pot, ( pacali) scurta limitarea timpului de asteptare, impusa de anumite site-ri. Am incerca si "hide my ip si super hide ..." Pe linga faptul ca se reduce din viteza, uneori nu puteam sa navighez cu ip ascuns (cu-i nu convenea treaba, nu stiu, presupun ca providerului meu, cel putin asa banuiesc, ca de lasam ip real, imediat totul era Ok, chestia se intimpla uneori la pornirea browserului, sau dupa un timp, iar zile intregi fenomenul asta nu aparea) Acum poate am crezut gresit, ca-i suficient, sa vin cu alt ip si sa pacalesc, asteptarea scurgerii timpului, pot sa spun ca de multe ori nu a mers, situl recunoscind ca-i fake ip spunindu-mi sa astept expirarea limitei de timp (cererea nu era continuarea unui down. inceput, ci un down fara legatura cu primul) Banuiesc, ca schimbarea ip-ului, nu-i dificil de depistat, probabil o ia inapoi pe poteca pina la providerul userului. La ce mai poate ajuta. ( schimbarea de ip, ce rost are ?! spuneti-mi si mie sa nu mor prost, in ce situatii mai ajuta ?) Deasemeni am incercat la site-ri, care-mi spuneau ca pentru RO nu pot sa dea downl, pe moment. (nu a tinut cu tot ip schimbat, verificat etc. site ala tot in RO ma vedea, chiar daca la My ip vedea pe ala ales de mine, site-ul nu se lasa pacalit, vazind adevarul) In fine asta e, cind nestinta-i mare, apar tot felul de minuni.

Sanatate!

Link to comment
Share on other sites

Multumim pentru postare.Sunt convins ca nici unul dintre baietii de mai sus NU considera aceast thread nefolositor.Sunt mai multe programe de genu care aparent iti ascund ip-ul.Ele sunt nefolositoare pentru ca daca vrei sa faci ceva..vreo manevra sau ceva..poti fi gasit de cineva care se pricepe foarte usor.

Programele astea sunt facute ca furnizorul de net sa nu aiba acces la siturile vizitate de tine...aparent..dar stai llinistit...li se rupe lor ..ce situri vizitam noi si daca stam non stop pe rtscenter sau alte situri hack...pana la urma suntem doar niste lameri..

stima.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...