Jump to content
TheTime

Revelion munte?

Recommended Posts

Posted

Salut baieti!

Pot sa va intreb ce planuri aveti pentru revelionul asta? Eu as vrea sa ma prinda anul nou prin vreo cabana la munte. Aveti vreo sugestie care sa nu ma rupa la buzunar, dar sa ofere si intimitatea unei minivacante in 2? :D

Posted
Salut baieti!

Pot sa va intreb ce planuri aveti pentru revelionul asta? Eu as vrea sa ma prinda anul nou prin vreo cabana la munte. Aveti vreo sugestie care sa nu ma rupa la buzunar, dar sa ofere si intimitatea unei minivacante in 2? :D

frate iti recomand ceva prin partea sibiului , pentru ca sunt preturi mai convenabile si multa intimitat :D

Posted

eu am fost la moeciu de jos, am stat la o vila superba cu tot ce se poate si din ce am inteles de la patron preturile nu se schimba cu nimic, vara, iarna tot 60 de lei pe camera matrimoniala(pat 2 persoane), recomand cu caldura, o zona superba, un peinsaj mirific si un aer proaspat cum rar gasesti.

Posted
eu am fost la moeciu de jos, am stat la o vila superba cu tot ce se poate si din ce am inteles de la patron preturile nu se schimba cu nimic, vara, iarna tot 60 de lei pe camera matrimoniala(pat 2 persoane), recomand cu caldura, o zona superba, un peinsaj mirific si un aer proaspat cum rar gasesti.

cat de mare era vila ? avea living pentru petreceri ? propietarii stau cu tine ?

Posted

Vila este enorma, are sala de mese, gen restaurant..poti face un party fara probleme, masa de biliard si ping-pong + multe altele..o sa caut diseara site-ul lor sau cel putin niste poze sa te lamuresc, oricum e superb..daca te hotarasti sa faci acolo, ne vedem sigur de revelion :)