scorpy0n Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 (edited) azi fiind ziua mea, am primit un mail de la "yahoo", Yahoo! Greetings, in care spunea ca am primit un eCard, si pentru a vedea trebuia sa dau click pe un hyperlink lung care incepea cu www.yahoo.com... dar nu se vedea ca in link era si un iframe decat dupa ce dadeai click pe el, si trebuia sa ai browserul in fullscreen, eu cu monitor de 17 inch am prins si inceputul iframe-ului, Si uite asa am primit cadou un iframe la yahoo si ma gandesc sa-l testez zilele astea cu un scam.Nu cred ca il fac public prea curand Edited October 24, 2011 by scorpy0n Quote
wtflol Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 And?The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters. Quote
scorpy0n Posted October 24, 2011 Author Report Posted October 24, 2011 scuze, nu se postase tot nu stiu din ce cauza, i-am dat edit Quote
AhEaD Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Concluzie: asteptati pana vine si ziua voastra sa primiti si voi eCard! Quote
Andblood Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Faza asta o poti face pentru PSN , sigur va merge !P.S : La multi ani . Quote
Mafy Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 azi fiind ziua mea, am primit un mail de la "yahoo", Yahoo! Greetings, in care spunea ca am primit un eCard, si pentru a vedea trebuia sa dau click pe un hyperlink lung care incepea cu www.yahoo.com... dar nu se vedea ca in link era si un iframe decat dupa ce dadeai click pe el, si trebuia sa ai browserul in fullscreen, eu cu monitor de 17 inch am prins si inceputul iframe-ului, Si uite asa am primit cadou un iframe la yahoo si ma gandesc sa-l testez zilele astea cu un scam.Nu cred ca il fac public prea curand nu cred ca esti singurul, si eu am primit (a, si nu este ziua mea ) ps. la multi ani Quote