Jump to content

scorpy0n

Active Members
  • Posts

    206
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by scorpy0n

  1. Verifica in header.php Corect ar trebui sa fie asa: <title><?php wp_title('«', true, 'right'); ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>
  2. Mie mi-a scazut drastic traficul pe un site de jocuri, dar mi-au crescut veniturile adsense pe un blog.
  3. Am si eu cateva domenii de la ei. La unele mi-au luat banii dupa vreo 2 luni.
  4. cum adica pentru userii care nu erau logati in google? al doilea screen e facut pe alt pc, alta tara, fara sa fie logat in google.
  5. primul screen l-am facut imediat dupa ce am adaugat articolul pe blog, si in timp ce uploadam imaginea sa postez aici pe rst, am dat link la inca un prieten sa verifice si el, sa fiu sigur, el a verificat dupa 2 minute. Eu am postat prima data doar screen-ul meu, cu 45 de sec. Daca vrei sa facem un test, da-mi id-ul tau, si bag un banc ales de tine de ex, apoi iti dau link pe mess. Acum cateva zile, un articol cu romanii au talent, mi l-a indexat in 7 secunde.
  6. Am dat si la un prieten atunci, sa dea un search dupa link, si l-a gasit si el
  7. Daca dai un share la articol pe google+ iti indexeaza articoul in cateva secunde.
  8. @verme nu mai posta daca nu intelegi rolul acestui topic. Din cate vezi n-am amenintat pe nimeni pentru aia 5 euro. Daca luam ceva de la el de 50 de euro ce te face sa crezi ca nu luam teapa? sau alt user care cumpara de la el? Dupa mintea ta, trebuia sa nu postez, sa cumpere si altii de la el.
  9. Nu m-am plans dupa aia 5 euro. Putea sa fie si 1 euro, tot postam sa vada si alti useri. Daca se face de cacao pentru 5 euro, la tranzactii mai mari nu mai zic.
  10. Am cumparat de la blade4ever un cont de adsense din topicul https://rstcenter.com/forum/41473-google-adsense-activare.rst I-am dat 5 euro inainte, si a zis ca in 3 zile imi da contul. Dupa vreo 3-4 zile a spus ca nu-i mai merge metoda si ca imi returneaza banii. Prima saptamana tot se facea ca uita cand vorbeam cu el pe mess. A doua saptamana cred ca mi-a dat ignore, ca nu l-am mai vazut online. Mai nou, n-are bunul simt nici sa raspunda la PM-uri aici pe forum. Si asa au trecut mai bine de 3 saptamani. I-am propus sa-mi vanda altceva de banii aia daca chiar nu are in paypal, dar fara rezultat. singura imagine de pe mess, arhiva din pacate nu o am salvata. si ultimul PM de la el:
  11. Mersi mult. Doamne cat m-am mai chinuit eu.. si nu-mi iesea
  12. cine stie ce metoda s-a folosit la criptare? http://pastebin.com/4pzUvSDR
  13. Joystik Angry Birds
  14. Din cate am vazut, conturile nu le-ai facut la cerere, le aveai facute si activate de cel putin o luna si pe alte nume. Degeaba te laudai ca le activezi in nu stiu cate ore. De exemplul contul care mi l-ai vandut mie era creat pe un nume din germania(29 decembrie 2011), si activat pe blogspot, pe 04 ianuarie 2012, iar tu doar ai schimbat numele. Dupa o luna cand trebuie sa astept PIN-ul ma trezesc cu contul blocat. Numele poti sa-l schimbi doar daca ai gresit vreo litera sau daca te-ai casatorit si ti-ai schimbat numele, scrie clar in regulament. Cei care ati mai cumparat de la el, intrati in gmail si vedeti mailurile in Trash.
  15. Haz de necaz pe facebook. Cititi descrierea si cometariile
  16. si tu ce garantie oferi daca vinzi ceva ce e free? ti-ai facut "firma de hosting" pe un serviciu free Youhosting.com | Welcome | Provide your own free and paid web hosting. Free reseller hosting.
  17. Am incercat si eu si la fel... Am vazut pe un forum, si era unu care a confirmat... sa-i fut.. http://www.wikiforums.ro/Thread-Cum-sa-cumperi-de-pe-GoDaddy-com-domeni-internationale-cu-1 Scuze ca am postat fara sa verific.
  18. Cupon promotional HOLIDAY99. Expira la sfarsitul lunii.
  19. http://img.izismile.com/img/img5/20120203/640/demotivators_picdump_124_640_01.jpg
  20. daatdraqq, nu am cerut trafic nelimitat, stiu ca fizic nu exista spatiu nelimitat. Eu am cerut un host de inceput, cu sptiu 500 mb-1 gb si trafic intre 15-20 gb pe luna, un host in care sa functioneze blogul satisfacator. Unul intre cel free si ala la 10 euro. Cand o sa am pretentia sa scot bani din acel blog, da, iau un host de calitate. Deocamdata fumez pe luna cu 8 tigari mai putin
  21. Iau de proba cateva zile de la siteulmeu.com Si daca e ok raman la ei. Multumesc celor care mi-ati raspuns. Dupa ce o sa mai creasca o sa-l trec pe un host serios, cum zicea tex si A9N
  22. Mersi Zack, dar nu ma risc. Pareri despre ssnet.ro | Hosting Romania numai vorbe urate despe serviciile lor
  23. Eu vreau un host care sa fie suficient pentru inceput, cu resurse suficiente sa functioneze blogul normal. Va rog sa imi recomadati ceva. Am gasit o gramada de oferte cu 1 euro dar mi-e frica sa nu patesc ce-am patit cu experthost. Nici macar nu au asteptat sa mi se actualizeze dns-urile (max 24) , mi-au redenumit si index.php-ul, cand am observat, l-am pus la loc, apoi s-au enervat mai tare, si mi-au sters tot Asa m-am mai ales si cu aprox 1500 erori la accesarea cu crawlere.
×
×
  • Create New...