Boby Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Va salut cu respect, mari si mici cunoscatori ai artei hacking-uluiMa numesc Boby Am minunata varsta frageda de 15 ani ( aproape 16 )Cunostinte foarte putine in hacking, adica mai ce stie orice pusti la varsta asta spun eu, html, ceva css si php, cum se lucreaza cu diferite programe gen stealere, cryptere, etc....Cateva cunostinte in fizica.Cele mai mari cunostinte ale mele se afla in domeniul de Design Grafic, mai precis Photoshop.Detin si cateva site-uri, nu am sa le postez pe aici pentru ca sunt singur ca se mai afla si oameni cu prea mult timp liber ^^Si cam atat, sper sa invat multe printre voi si sa realizez ceva de care sa va puteti folosi cu placere Numai bine ! >< Quote
LLegoLLaS Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 CantarStrake joci?daca nu n-ai multe sanse.bun venit... 1 Quote
Boby Posted October 24, 2011 Author Report Posted October 24, 2011 joc si cs nu am multe sanse la ce ? Quote
LLegoLLaS Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 (edited) joc si cs nu am multe sanse la ce ? fail in plm )ps: scoate dracu sorcova aia de la semnatura...imi crapa retina (imaginea poti s-o lasi[desi ti-a iesit nasol rau, layere puse aiurea etc]da' nu mi scrie toate idioteniile)sorry de off Edited October 24, 2011 by LLegoLLaS 3 in pula mea! Quote
Boby Posted October 24, 2011 Author Report Posted October 24, 2011 am fost sincer mai joc si cs, ce-i in neregula cu asta ? Quote
PePe Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Salut si bun venit !Bun ca stii Photoshop, iar cu celelalte o sa te descurci pe parcurs sa avansezi...timpul le rezolva pe toate.Succes. Quote
DrPsychO Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Bine ai venit (:Off : spor la fraguri ) Quote
Ciresel21 Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Bine ai venit pe aicisha pe la noi, sa stii tu ca aicisha e frumos da nu prea, dar in schimb nu e multe rebuturi cum e pe alte "saiteruri" Quote
Boby Posted October 25, 2011 Author Report Posted October 25, 2011 Multumesc tuturor Sper sa ne intelegem Quote
crs12decoder Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 cum se lucreaza cu diferite programe gen stealere, cryptere, etc....Si, ne dezvalui si noua cateva din tainele acestei indeletniciri greu de atins de muritorii de rand? Quote
Boby Posted November 4, 2011 Author Report Posted November 4, 2011 Si, ne dezvalui si noua cateva din tainele acestei indeletniciri greu de atins de muritorii de rand?haha funny Quote