claudiuboss933 Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 cumpar procesoare arice fel de procesor si placi de baza.. defecte cumpar la bucata sau la kg... ofer preturi avantajoase
aldo Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 am si eu ceva . vre-o 2 3 placi de baza o placa de sunet niste rami .
SticKyWoX Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 cam cat dai pe o placa de baza?Nu sunt sigur ca e arsa...s-ar putea sa mai functioneze...Astept raspuns.Mai am si niste hDD`uri arse
DrPsychO Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 placa video GIGABYTE GeFORCE 8400 seriesNX84G256HE , nu sunt sigur daca e arsa, stiu ca facea figuri si am schimbat-o.Pm cu ce dai/cat dai.//Acum am vazut ca e vorba doar de procesoare si placi de baza. soz
AlStar Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 M810DLU (V7.5a) PCCHIPS PC-CHIPS Motherboard Mainboard Drivers Manuals BIOS Chipul BIOS l-am ras..se facuse jar:))) cred ca si procesorul l-am dat jos, ca eram curios ce-i sub bucata aia mare de fier (aia dintre cpu si cooler )
Petzy Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 topire pentru auru din interior?Iti pierzi vremea
SticKyWoX Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 topire pentru auru din interior?Iti pierzi vremea Asa e...dai mai mult pe solutiile chimice care-ti trebuiesc decat scoti pe aurul din ele.
claudiuboss933 Posted October 30, 2011 Author Report Posted October 30, 2011 nu imi trebuie o placa sau 2 daca faceti rost de multe placi sau multe kg... ofer bani frumosi pe ele
Petzy Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 nu imi trebuie o placa sau 2 daca faceti rost de multe placi sau multe kg... ofer bani frumosi pe ele Mai, ca sa iti explicam noi daca nu stii.Daca vrei platina sau aurul care se foloseste la placi de baza iti pierzi vremea.De ce?Sa presupunem urmatoarele:1. Iti faci tu rost de chimicalele respective fara sa le platestiExplicatie: Degeaba le faci, nu castigi niciodata indeajuns, pentru ca daca prin absurd reusesti sa faci rost de zeci de kilograme sau chiar sute, sunt relativ sigur ca nu o sa poti face rost de atatea chimicale cat ai nevoie pentru asemenea cantitati, fara sa platesti.2. Platesti chimicaleleExplicatie: Nici nu mai trebuie, pretul lor o sa te coste mai mult decat ai sa scoti din placile de baza, deci tot degeaba.3. Alte variante de scos, exceptand chimicalele respectiveExplicatie: Din cate stiu, nu prea sunt, in nici un caz la fel de eficiente, deci pierdere de timp.Pe langa asta sunt extrem de periculoase de folosit, asa ca...Sidenote: alta varianta la care ma gandesc e ca ai o combinatie si le vinzi inafara la marile centre din lume care recicleaza astfel de chestii exact pentru scopu asta, de a scoate aurul din ele iar tu nu esti nevoit sa faci nici o munca, ci doar le strangi si le vinzi mai departe.Daca e asa, si ai pont bun sa le trimiti si sa iei banu, da..ar mai merge sa faci ceva bani, dar parca nici asta pe termen lung nu se merita, depinde...Deci ma rog, succes tie cu ce vrei sa faci.
claudiuboss933 Posted October 30, 2011 Author Report Posted October 30, 2011 nu conteaza ce fac cu ele eu am pe cn va care le vrea nustiu poate sa scoata si pe masa si pe tacsu cat mie imi da bani care am vorbit cu el nu ma intereseaza ca el iese in pierdere sau ca el iese in castig
grylliolus Posted June 21, 2019 Report Posted June 21, 2019 Am peste 60 de bucăți plăci de bază arse sau prea vechi pentru a fi folosite. De la socket A până la cele din ziua de azi. Microprocesoare vechi și memorii de asemenea vechi. Aștept o ofertă. 1