Sonny Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 In mod bizar sau nu, am un site care este grav penalizat de google. La fel de ciudat este ca brusc din 2 pagini indexate, a doua zi aveam 811. Ce este ciudat este ca la comanda site:www.site.com nu returneaza decat o singura pagina indexata, iar daca bag site:site.com , imi returneaza acele 811 pagini care apartin site-ului meu. Pana la urma care e smecheria ca nu mai inteleg nimic Quote
daatdraqq Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Depinde de mai multi factori , ceva ai facut tu .Ai dat prea putine informatii ca sa-si dea cineva cu parerea .Copy-paste , spam , malware ? Quote
Sonny Posted November 1, 2011 Author Report Posted November 1, 2011 Spam nu, exista de vreo 4 zile site-ul. Malware nici atat. Copy-paste sunt doar preluarile de feed in adaugarea de jocuri online automat, dar pentru chestia asta sa fie atat de sever penalizat? Si totusi indexarile sunt acolo dupa cum am explicat in primul post... Quote
daatdraqq Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Dupa asa putine zile nu poti sa spui ca ai fost penalizat , nici nu se pune problema .Pur si simplu te indexeaza greu din cauza ca nu ai vechime ,backlink....etc .Peste 1 an mai vorbim . Quote
Vlachs Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Dupa asa putine zile nu poti sa spui ca ai fost penalizat , nici nu se pune problema .Pur si simplu te indexeaza greu din cauza ca nu ai vechime ,backlink....etc .Peste 1 an mai vorbim .Tocmai asta e faza ca google iti da un boost daca e nou domeniul, si legat de faza cu www, probabil site-ul tau a fost indexat mai bine cu www.(www si fara www sunt 2 chestii diferite) Quote
Sonny Posted November 1, 2011 Author Report Posted November 1, 2011 Tocmai asta e faza ca google iti da un boost daca e nou domeniul, si legat de faza cu www, probabil site-ul tau a fost indexat mai bine cu www.(www si fara www sunt 2 chestii diferite)Daca bag pe google "site:exemplu.com" , imi returneaza 811 rezultate. Daca bag "site:www.exemplu.com" returneaza un singur rezultat. Care sa fie diferenta? Quote
macs Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Daca bag pe google "site:exemplu.com" , imi returneaza 811 rezultate. Daca bag "site:www.exemplu.com" returneaza un singur rezultat. Care sa fie diferenta? - Banuiesc ca ai construit site-ul pe "exemplu.com" si tot asa l-a indexat google. Partea proasta e ca G nu prea agreeaza "non-www" si de aceea nici adsense nu functioneaza in foarte multe cazuri. Trebuie sa te duci in Webmaster Tools sa il indexezi de acolo inca odata cu "www." dupa ce ii pui la setari "Display URLs as www.exemplu.com"... dureaza pana la 48h sau poate chiar mai mult sa iti indexeze celelalte pagini pe "www." Indiferent, faci toate posibilitatile in WMT sa iti reindexezi site-ul si sitemap pe "www."- Daca ai folosit WP trebuie sa verifici in setarile generale ca site-ul tau sa fie http://www.exemplu.com in amandoua campurile.hope it helps. Quote
Sonny Posted November 1, 2011 Author Report Posted November 1, 2011 Intrebare idioata: E vreo diferenta uploadul de fisiere dintre folderul public_html si folderul www? Si asta cu "Display URLs as" chiar nu dau de ea in webmaster tools... Quote
macs Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Intrebare idioata: E vreo diferenta uploadul de fisiere dintre folderul public_html si folderul www? Si asta cu "Display URLs as" chiar nu dau de ea in webmaster tools...- Unul e "root folder" altul e "web application folder" (acelasi lucru pentru G)- ar trebuii sa ajungi la: https://www.google.com/webmasters/tools/settings?hl=en&siteUrl=http://www.exemplu.com/ (daca e in engleza) Quote
adi003user Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 intra in google webmaster tools si seteaza cum vrei sa indexeze Quote
Vally Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Incearca sa trimiti o cerere de reconsiderare https://www.google.com/webmasters/tools/reconsideration?pli=1 , iar daca dupa 12-24 de ore nu-si revine, parerea mea e sa faci redirect si sa iti lasi site-ul doar cu o adresa, cu www sau fara. Quote
Sonny Posted November 2, 2011 Author Report Posted November 2, 2011 Solutia a fost sa dau submit in webmaster tools si la versiunea fara www. In felul asta am putut sa setez "display urls as www." altfel imi dadea eroarea ca nu este verificat daca sunt proprietarul site-ului respectiv Quote
147 Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 totul se rezolva din Webmaster Tools cum au spus si cativa mai sus.trebuie sa autentifici in webmaster tools ambele versiuni (cu SI fara www) si apoi setezi cum doresti sa apara.treaba asta nu are nicio legatura cu penalitatea Quote
Sonny Posted November 9, 2011 Author Report Posted November 9, 2011 Printre altele am aflat ca indexarea fara www nu e o problema. Pana una alta am umblat si in htacces si am facut redirect catre adresa fara www. Nedumerirea mea este daca sa las in continuare in webmaster tools ambele variante sau sa elimin versiunea cu www Quote
scorpy0n Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Acum am vazut topicul. Nu iti apareau paginile cu www. pe google deoarece in sitemap aveai link-urile fara www. si noramal ca google ti le-a indexat asa. Poti sa le lasi asa pe amandoua, oricum sitemap-ul e acelasi. Quote