Mafy Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 de vreo saptamana nu mai pot downloada nimic de pe fisierul meu, imi apare sa-mi creez cont si sa platesc, stie cineva din ce cauza, si cum pot sa downloadez iara fara sa platesc ?, pana acum mi-a mers sa astept sa downloadez (m-am folosit si de faza cu disable java script sa nu mai astept) Quote
spider Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 pai asa e si la mine, s'au facut ai dracu, tre sa platesti acu probabiloricum, de ce ar folosi cineva asa ceva? mi se pare de kkt siteu Quote
-E-xPeRiEnCe Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Era mai bine daca iti cerea cont doar pentru upload nu si pentru download Quote
Mafy Posted November 5, 2011 Author Report Posted November 5, 2011 pai asa e si la mine, s'au facut ai dracu, tre sa platesti acu probabiloricum, de ce ar folosi cineva asa ceva? mi se pare de kkt siteuil foloseam des...cand vroiam sa iau rapid o melodie intram si o luam de-acolo Quote
Mafy Posted November 5, 2011 Author Report Posted November 5, 2011 ai un pm de la mine da, nu merge din pacate , ms oricum Quote
MazaBoY Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 De ce as cumpara cont la ei sa pot descarca cand sunt sute mii de alte site-uri care iti ofera gratis....ideea e buna dar pentru cei care sunt mai ursi . Quote
Mafy Posted November 5, 2011 Author Report Posted November 5, 2011 De ce as cumpara cont la ei sa pot descarca cand sunt sute mii de alte site-uri care iti ofera gratis....ideea e buna dar pentru cei care sunt mai ursi .da...asa este MazaBoY...dar ai vazut, odata cand te obisnuiesti cu un site, parca cand vrei sa iei o melodie rapid, ai un tic si tot pe site-u ala intri, si + ca nu-ti intra tot felu` de reclame, sau sa astepti nu stiu cat, oricum am facut rost de un cont, multumesc inca odatapacat ca s-au facut rai si nu mai poti downloada decat cu cont activ, cum zicea cineva mai sus, s-au smecherit si astia, in fine, credeam ca sunt numai eu care nu-mi mergea sa downloadez Quote
AhEaD Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Incearca si ei apa cu degetu cum a facut si vplay, o sa o suga in curand si o sa scoata! Quote