mariusman22 Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Am o problema legata de windows 7, am modem,driver Click net 2 mb...Si mereu de cate ori as incerca sa bag acel driver pentru net pe windows 7 nu merge pur si simplu la jumatea instalarii apare eroare cum ca ar fi o problema dar acolo nu arata ce problema... E legata de Windows Vista pe celelalte Windows'uri functioneaza.Cum as putea sa fac ? Quote
adi123456789 Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Cred ca ti-ai raspuns singur la intrebare.........Sigur driverul e compatibil cu windows 7?! Instaleaza alt windows si o sa mearga. Quote
Boby Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 ai putea sa incerci cu compatibility mode. Si dai pe XP sp3 sau Vista Posibil sa functioneze Quote
HellScream Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Fie incerci cu schimbare de compatibilitate, fie dai un tel la ®RomTelecom, si le explici ca au modem de kk.Vezi ca mai ai o varianta secreta........google. Quote
mariusman22 Posted November 8, 2011 Author Report Posted November 8, 2011 Am sunat la cei de la RomTelecom mi'au zis ca sa cumpar de la ei cd cu compatibilitate pt Windows Vista....Sa isi vinda si ei marfa....:)Dar pana la urma au venit ei dai dre#! Mereu trebuie sa te rastesti la ei mai ales daca raspunde un Operant Femeie o sa vedeti Quote
Finutu Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Daca ai laptop te poti conecta prin wifi si apoi bagi cablul usb si il ia singur de la update.Cablul de retea nu iti merge de folosesti usb? Quote
mariusman22 Posted November 8, 2011 Author Report Posted November 8, 2011 ba da da problema era ca nu updata oricum mi'au dat ei o versiune care e compatibila cu windows vista... Quote
AlStar Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 problema era ca nu updataCe nu updata? Si oricum, mai bine folosesti cablul de retea, e OS-Independent Quote