hirosima Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Am si eu problema, am vrut sa intru pe contul meu de facebook si surpriza nu mi-a functionat parola, am incercat si a doua zi, iar intr-un final am zis sa resetez parola, am dat click pe textul ti-ai uitat parola? am scris adresa de mail si conform spuselor, ar fi trebuit sa primesc un cod prin care sa imi pot pune o noua parola. Am incercat de mai multe ori in nu am primti nimic pe mail. A mai patit cineva aceiasi problema, si ce solutie am??Va multumesc!! Quote
Zatarra Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Ai incercat metoda cu telefonul? E posibil sa iti fi schimbat mail-ul cine ti-a luat contul, dar cred ca primeai ceva mail sa te instiinteze. Quote
Boby Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Spun si eu ca prostul, e posibil..Ai verificat la spam ?Daca nu sa te uiti prin resetare cu ajutorul telefonului, daca e confirmat pe nr tau de telefon Quote
hirosima Posted November 7, 2011 Author Report Posted November 7, 2011 da, m-am uitat si la spam, insa optiunea cu telefonul nu mi-o arata, doar sa pun adresa de mail sa imi trimita un cod de resetare pe care nu il primesc, am verificat si la spam binteles. Quote