barskyionel Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 De curand am lasat si eu un site cu retete culinare si vreau sa va intreb ce pareri aveti, ce mai e de modificat sau adaugat... una alta:DSite-ul il aveti mai jos: Retete culinare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 e futut background-ul problema css Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barskyionel Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 robertutzu da stiam de aceasta problema, din pacate nu am cunostinte in css. Imi poti spune ce cod sa adaug pentru ca background-ul sa vina bine pe toate rezolutiile?Mersi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpy0n Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 incearca asa:body {background:#ffffff url(http://2.bp.blogspot.com/-nAaty9QKrnU/TrKMtDwlRnI/AAAAAAAAA0g/QZLQddcSLgM/s1600/bg.jpg) no-repeat center top;color:#333333;font-size:12px;font-family:Georgia,Times New Roman,serif;} 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barskyionel Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 Am adaugat, imi poti spune daca este ok? ( pentru ca eu am 16:9). Mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 e ok acum........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barskyionel Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 @robertutzu mersi de observatie!@scorpy0n mersi pentru cod ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barskyionel Posted November 17, 2011 Author Report Share Posted November 17, 2011 Link exchange care doreste sa lase reply. Mersi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpy0n Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 hai facem iar? ca a inceput sa ma indexeze yahoo-ul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barskyionel Posted November 17, 2011 Author Report Share Posted November 17, 2011 imi pare rau dar nu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 (edited) fa un banner frumos in care sa scrii "retete culinare" cu un font de litere de mana , nu cu times new roman. Gandeste-te la o imagine cu un fund de lemn, cateva rosii, usturoi, ceva sa te duca cu ideea la "rustic". Gandindu-ma la lemn as merge pe o paleta spre maro, nu albastru, si parca e prea mult alb pentru gustul meu (bine, asta stiu ca inseamna cu totul altceva mult mai mult). In loc de bucatile de ardei ceva sa iti faca pofta de mancare.Doar critica gen constructiva: iti trebuie sa plusezi la grafica, sa nu arate ca un site de informatii si atat. Bine, asta e gustul meu. Edited November 18, 2011 by loki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barskyionel Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 ok, mersi de parere , o sa incerc sa mai schimb cate ceva la el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surge Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Pozele de la retete arata foarte bine, insa ar trebui sa bagi si niste poze din timpul prepararii, ca sa vada bucatarii mai nestiutori daca au dat-o-n bara pe parcurs.Imaginea aia din fundal nu mi se pare potrivita, adica daca citesc o reteta de prajitura nu vreau sa ma uit la gogosari, pune mai degraba ceva cu materii prime (faina, oua, ulei, blabla). Cred ca niste nuante calde ar putea face site-ul sa para mai putin a blog de stiri, ca momentan arata putin offtopic.Deocamdata nu ai probleme de genul asta dar pe viitor ar putea aparea, depinde de tine daca vrei sa lasi comentariile "gospodinelor" a caror viziune despre lume nu se intinde dincolo de cratita get "ft bun te pup dulcik :X" sau "bv, ft bun mia iesit" (pe mine ma enerveaza sa citesc asa ceva, mi se pare patetic si a doua oara nici nu mai intru pe un site de genul ala), insa daca le moderezi comentariile alea probabil nu o sa mai treaca pe site-ul tau ca le-ai jignit si cam astea sunt principalul segment al populatiei care trece pe site-uri de genu. Dar asta depinde daca vrei sa ai o pagina normala sau una ceva mai eleganta.Edit: poti adauga un sistem de ranking la retete, lumea are mai mare incredere sa incerce o reteta bine cotata decat una fara nici un vot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vixy Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Blogul tau arata delicioas. Felicitari!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barskyionel Posted December 24, 2011 Author Report Share Posted December 24, 2011 Multumesc, astept si alte pareri sau critici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutz15 Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Foarte foarte reu?it.O mica observa?ie:la trimite re?eta ta, fa-?i un e-mail gen reteta-ta@aretete.comnu "barskyionel@gmail.com"ar p?rea mai original.. bafta ?i s?rb?tori fericite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barskyionel Posted December 24, 2011 Author Report Share Posted December 24, 2011 Multumesc, o sa ii fac iar pe parcurs o sa adaug si un fel de contact-form. Sarbatori fericite si tie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...