Holographic Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 (edited) Trebuie sa introduceti in casuta ceva, ca sa primiti un mesaj cu textul "Holographic"Aici postati exact ceea ce ati introdus in casutaDownload:CrackThisApp4 Edited November 10, 2011 by Holographic Quote
SilviuSDS Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Pai ca sa-ti iasa "Holographic" scrii tot "Holographic" pentru ca butonul ala nu face nimic. Nu e vreun alt textbox sa zici ca scrie raspunsul acolo.Deci eu zic ca orice ai scrie in acel textbox rezultatul e acelasi.P.S.: Poate programul nu a functionat corect pentru ca l-am rulat in Sandboxie. Daca e asa atunci sa rezolve altii pt ca eu nu am nevoie de vreu keylogger in PC sau alt gen de malware sau spyware. Quote
adonisslanic Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 holographic, nu esti tu cel care a sniffat la defcamp toata reteaua de ne-ai cloggarit pe toti? .-. Quote
A9N Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Pai ca sa-ti iasa "Holographic" scrii tot "Holographic" pentru ca butonul ala nu face nimic. Nu e vreun alt textbox sa zici ca scrie raspunsul acolo.Ba face ceva. Se face mai intai o verificare (daca ai scris ceva acolo in textbox-ul ala) dupa care -> probabil<- se apeleaza o functie care manipuleaza stringul ala iar rezultatul este dat cu o procedura ShowMessage.Pana acum am schimbat un JE in JNE si am facut dialogul ala sa apara insa ii gol.. mai studiez Quote
Holographic Posted November 10, 2011 Author Report Posted November 10, 2011 Programul functioneaza bine, executa totul corect, si nu e virusat. Am vazut ca la verificat cineva deja pe virustotal, va-ti asigurat ca nu are nimic. Quote